Nå skal John Terry ha bestemt seg

Vraker Citys milliontilbud.

- BLIR I CHELSEA: John Terry skal ha bestemt seg for å fortsette karrieren i Chelsea og vrake tilbudet fra Manchester City. Her er stopperkjempen i kamp med Inters Mario Balotelli i oppkjøringskampen i Los Angeles tidligere i uka. Chelsea imponerte og vant 2-0. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS
- BLIR I CHELSEA: John Terry skal ha bestemt seg for å fortsette karrieren i Chelsea og vrake tilbudet fra Manchester City. Her er stopperkjempen i kamp med Inters Mario Balotelli i oppkjøringskampen i Los Angeles tidligere i uka. Chelsea imponerte og vant 2-0. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Chelsea-kaptein John Terry har bestemt seg for å fortsette karrieren på Stamford Bridge, ifølge The Times.

Nyrike Manchester City har åpent flørtet med 28-åringen og skal ha vært klar for å tilby midtstopperen over to millionerkroner i uka for å bytte til lyseblått. City-manager Mark Hughes har tolket stillheten fra Terry som at Chelsea-ikonet har vært klar for en ny utfordring etter å ha tilbrakt hele karrieren i Chelsea.

Nå ser det ut til at det blir med drømmen.

Det ventes at Chelsea og Terry i løpet av uken vil offentliggjøre at Terry blir i Chelsea, og at han skriver under en ny og forbedret kontrakt, skriver The Guardian.

Terry skal ha vært misfornøyd med Chelseas manglende aktivitet på overgangsmarkedet i sommer, men skal nå ha fått forsikringer fra Chelsea-ledelsen om at det er penger å bruke, og at man har ambisjoner om å kjempe i alle turneringer.

- Jeg tror vi kan vinne Premier League, sier Chelsea-sjef Carlo Ancelotti.

Manchester City har allerede hentet Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez og Emmanuel Adebayor i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer