Nå skal John Terry ha bestemt seg

Vraker Citys milliontilbud.

- BLIR I CHELSEA: John Terry skal ha bestemt seg for å fortsette karrieren i Chelsea og vrake tilbudet fra Manchester City. Her er stopperkjempen i kamp med Inters Mario Balotelli i oppkjøringskampen i Los Angeles tidligere i uka. Chelsea imponerte og vant 2-0. Foto: AFP/GABRIEL BOUYS
- BLIR I CHELSEA: John Terry skal ha bestemt seg for å fortsette karrieren i Chelsea og vrake tilbudet fra Manchester City. Her er stopperkjempen i kamp med Inters Mario Balotelli i oppkjøringskampen i Los Angeles tidligere i uka. Chelsea imponerte og vant 2-0. Foto: AFP/GABRIEL BOUYSVis mer

(Dagbladet.no): Chelsea-kaptein John Terry har bestemt seg for å fortsette karrieren på Stamford Bridge, ifølge The Times.

Nyrike Manchester City har åpent flørtet med 28-åringen og skal ha vært klar for å tilby midtstopperen over to millionerkroner i uka for å bytte til lyseblått. City-manager Mark Hughes har tolket stillheten fra Terry som at Chelsea-ikonet har vært klar for en ny utfordring etter å ha tilbrakt hele karrieren i Chelsea.

Nå ser det ut til at det blir med drømmen.

Det ventes at Chelsea og Terry i løpet av uken vil offentliggjøre at Terry blir i Chelsea, og at han skriver under en ny og forbedret kontrakt, skriver The Guardian.

Terry skal ha vært misfornøyd med Chelseas manglende aktivitet på overgangsmarkedet i sommer, men skal nå ha fått forsikringer fra Chelsea-ledelsen om at det er penger å bruke, og at man har ambisjoner om å kjempe i alle turneringer.

- Jeg tror vi kan vinne Premier League, sier Chelsea-sjef Carlo Ancelotti.

Manchester City har allerede hentet Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez og Emmanuel Adebayor i sommer.