Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå skal Morgan forklare seg

Kontraktskaos i tingretten.

(Dagbladet.no): I dag skal dokumentfalsktiltalte Morgan Andersen forklare seg om kontraktskaoset i Oslo tingrett.

Etter planen skulle forklaringen starte i går, men bare etter en dag ligger retten etter skjema. Gårsdagen gikk med til innledningsprosedyrer fra aktor Svein Holden og Andersens forsvarer Cato Schiøtz.

Sistnevnte gikk først til angrep på pressen, som han mente hadde forhåndsdømt Andersen. Deretter gikk han langt i å dele ut skyld til andre parter i saken, blant annet Mikels agent Shittu. Til slutt demonstrerte han hvor enkelt det kunne være å bytte kulepenn under en kontraktsignering.

- Først skriver man, så stempler man, og så bytter man penn for å signere, demonstrerte Schiøtz.

De to forholdene Andersen er tiltalt for skal ha skjedd i 2005 etter at Mikel kom til Lyn. I månedsskiftet mai juni skal han ha levert en falsk kontrakt til Norges fotballforbund.

I denne kontrakten skal han ha byttet ut to sider fra den opprinnelige kontrakten som ble til mellom partene i septbember 2004, da Mikel kom til Lyn.

Det skal ha vært side en og fem som ble byttet ut. Videre skal Andersen ha påøfrt initialer på de to sidene, for å gi inntrykk av at det var inngått en avtale med fotballspilleren 22. april 2005, heter det i tiltalen.

FORKLARER SEG I DAG: Dokumentfalsktiltalte Morgan Andersen. FOTO: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX
FORKLARER SEG I DAG: Dokumentfalsktiltalte Morgan Andersen. FOTO: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media