- Nå skal nordmenn satse

Mener svenskene undervurderer.

TID FOR SPILL. Trener Trond Anderssen mener at tiden er inne for å satse norsk. Yarrah Boko blir undervurdert av svenskene. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TID FOR SPILL. Trener Trond Anderssen mener at tiden er inne for å satse norsk. Yarrah Boko blir undervurdert av svenskene. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Det er 60 millioner i jokerpotten på lørdag!

- Nå er det tid for å være litt patriotisk og satse norsk.Yarrah Boko blir neppe mer enn et tredje-fjerde valg i V75-spillet. Det er jo perfekt at svenskene undervurderer en norsk hest igjen, sier trener Trond Anderssen til Dagbladet.

Det er klart for Olympiatravet på Åby travbane i Gøteborg.Vinneren får med seg 1,5 millioner svenske kroner.Men det kan også bli rekordutbetalinger i spillet. Spesielt om det ender med norsk seier i storløpet.Det er felles spill med flere land, blant annet Sverige som står for mesteparten av omsetningen i V75-spillet.Da er det perfekt for norske spillere å ha et eget holdepunkt.Og Trond Anderssen har tro på det.

- Jeg mener det er realistisk å tro på norsk seier. Selv om løpet er åpent. Etter mitt skjønn er det fire seriøse vinnerkandidater. Og Yarrah Boko er absolutt en av dem, sier Anderssen.- De tre andre er Wishing Stone, Brioni og Quarcio Du Chene. Men også Noras Beas er i toppform, men den står vanskelig til i åttende spor.Som sagt er det et åpent løp, men det er såpass interessant at svenske spillere har mest tro på sine egne, mener Anderssen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer