LØST: Ifølge den spanske storavisa AS skal urolighetene mellom Martin Ødegaard og Castillas trener- og støtteapparat være løst etter at nordmannen hadde et møte med klubben og nå er innstilt på å trene mer med Castilla. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LØST: Ifølge den spanske storavisa AS skal urolighetene mellom Martin Ødegaard og Castillas trener- og støtteapparat være løst etter at nordmannen hadde et møte med klubben og nå er innstilt på å trene mer med Castilla. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Nå skal Ødegaard ha ombestemt seg: - Viser at han er intelligent

Et møte med klubben gjorde utslaget, skriver spansk avis.

(Dagbladet): Det var tidligere i uka den spanske avisa AS publiserte en oppsiktsvekkende artikkel om grunnene til at Martin Ødegaard ble benket i forrige kamp for Castilla.

Zinedine Zidane-ekspert Frédéric Hermel skrev blant annet at det skyldtes Ødegaards manglende relasjoner til lagkameratene på Castilla og viljen til å prioritere treninger med førstelaget over treninger med Castilla.

Nå skal alt være bedre, ifølge avisa AS. Den vanligvis velinformerte avisa skriver at Ødegaard hele denne uka har trent med Castilla.

- Tidlig i uka hadde han og faren (Hans Erik Ødegaard) et møte med klubben for å revurdere situasjonen. Resultatet av møtet ble omtalt som positivt. Etter møtet har Ødegaard trent daglig med Castilla og blitt en del av gruppa, skriver AS.

Også denne artikkelen er skrevet av Hermel, franskmannen som jobber fra Spania og er kjent for å være journalisten som er tettest på Castilla-trener Zidane.

Hermel beskriver den siste ukas hendelser som slutten av den pågående episoden hvor Zidane blant annet så seg nødt til å benke Ødegaard forrige uke grunnet nordmannens ønske om å trene med førstelaget og at han distanserte seg fra Castilla, ifølge journalisten.

- Ødegaard har ombestemt seg og viser at han er en intelligent ung mann, lyder det søndag.

Dermed er det forventet at Ødegaard starter Castillas kamp på hjemmebane mot Tudelano.

- Jeg er ikke overrasket over at slike ting (AS' sak om hvorfor Ødegaard ble benket) kommer. Det er naturlig at spanske medier skriver om ham, for han er jo ett av verdens største talenter. Men nordmenn er kanskje ikke vant til at det er såpass mye pes rundt en norsk spiller, og jeg forstår om man blir overrasket over omfanget av negative opppslag på Ødegaard, forklarte skribent og kommentator for RealMadrid.no Thomas Gjærevold Landrø til Dagbladet tidligere denne uka.

Castilla-Tudelano har avspark søndag klokka 16.