Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå skal Real og Barca møte Getafe Team Dubai

Arabisk investeringsselskap bekrefter oppkjøp og navneskifte - og logoen er klar.

POSERTE: Getafe-president Angel Torres med Sjeik Butti Bin Suhail Al Maktoum, og logoen til Getafe Team Dubai i bakgrunnen. Foto: REUTERS/Abdullah Muhsen/Scanpix
POSERTE: Getafe-president Angel Torres med Sjeik Butti Bin Suhail Al Maktoum, og logoen til Getafe Team Dubai i bakgrunnen. Foto: REUTERS/Abdullah Muhsen/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det ble først meldt at det var kriserammede Real Zaragoza som skulle bli kjøpt opp, slik Dagbladet også omtalte tirsdag.

Nå er det imidlertid klart at det er Getafe som trolig vil være det klingende navnet «Team Dubai» framover.

Bekreftet - Det er Getafe, det blir annonsert med brask og bram, sier prosjektleder Suleiman al Butti hos Royal Emirates Group til Eurosport.

Selskapet gjorde det tidligere i uka klart at laget det hadde tatt over eierskapet til ville bli hetende «Team Dubai», og det fulle navnet til La Liga-klubben blir «Getafe Team Dubai».

Getafe-president Angel Torres bekrefter at også klubbens stadion vil få et nytt navn.

Høye mål - Nå er målet å slå Real Madrid, slår Suleiman al Butti fast, om laget som i skrivende stund ligger på 14. plass i La Liga.

Royal Emirates Group styres av Sjeik Butti Bin Suhail Al Maktoum, medlem av den styrende familien i Dubai, søkkrik.

LOGOEN KLAR: Slik blir klubbemblemet til Getafe Team Dubai. Foto:  EPA/ROYAL EMIRATES GROUP/SCANPIX
LOGOEN KLAR: Slik blir klubbemblemet til Getafe Team Dubai. Foto: EPA/ROYAL EMIRATES GROUP/SCANPIX Vis mer

Nå har sjeiken bestemt seg for å bruke penger på fotball.

Da oppkjøpet og navnebyttet ble klart i dag, tok Sjeik Al Maktoum sågar seg tid til en liten fotballkamp mot Getafe Team Dubai.

Fra før er Malaga kjøpt opp av et medlem av Qatars kongelige familie, mens en indisk forretningsmann eier Racing Santander.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media