Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå skal Ronaldo komme i form på tv

Den tidligere stjernespilleren har latt kroppen forfalle etter at han la opp som fotballspiller.

FÅR HJELP: En lege, en fysioterapeut og en ernæringsekspert er med på laget som skal sørge for at den tidligere fotballproffen Ronaldo kommer i bedre form. Foto: Medida Certa
FÅR HJELP: En lege, en fysioterapeut og en ernæringsekspert er med på laget som skal sørge for at den tidligere fotballproffen Ronaldo kommer i bedre form. Foto: Medida Certa Vis mer

(Dagbladet): Lenge var den brasilianske fotballspilleren Ronaldo (36) en av verdens mest fryktede spisser.

Han var en av fotballens store helter og signerte med storklubber som Inter, Milan, Barcelona og Real Madrid

Skal lage slanke-tv Allerede under proffkarrieren ble Ronaldos varierende vekt viet oppmerksomhet.

Siden han la fotballen på hylla i februar i fjor har fotballstjerna nådd et punkt der han har lyst til å ta grep.

Ronaldo har fått kallenavnet «O Gordo» (den tykke) og vekta stanser nå på 118 kilo.

- Jeg har hatt et dårlig forhold til badevekta. Det har vært et traume for meg. Jeg hadde problemer med å følge barna i trappene når de har lekte og løp rundt omkring, sier han, ifølge Das Bild.
 

For å komme i form igjen vil den tidligere fotballproffen nå gå drastisk til verks.

I tre måneder skal brasilianeren slanke seg for åpent kamera i programmet «Fantastico», som sendes på Brasils største tv-kanal Globo.

- Krever styrke Til å hjelpe seg å nå målsettingen har den tidligere fotballspilleren en fysioterapeut, en lege og en ernæringsekspert.

- Jeg har opplevd mange utfordinger, og jeg tror heller ikke at dette blir lett. Alle som har forsøkt å gå ned i vekt, vet hvor mye styrke det krever, sier han ifølge den tyske avisa.

Målet er at fotballstjerna skal gå ned 30 kilo og samtidig få redusere andelen kroppsfett betraktelig.

Til tross for at han ikke lenger spiller aktivt, er Ronaldo fortsatt aktiv i fotballmiljøet. Han er med i komiteen som organiserer fotball-VM i Brasil i 2014.

TIDLIGERE FOTBALLPROFF: Ronaldo var en av verdens mest fryktede spisser. Han slet lenge med en kneskade og la opp i fjor. Foto: Kimimasa Mayama / Reuters/ NTB scanpix
TIDLIGERE FOTBALLPROFF: Ronaldo var en av verdens mest fryktede spisser. Han slet lenge med en kneskade og la opp i fjor. Foto: Kimimasa Mayama / Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media