Nå skal Suarez ha sagt unnskyld til Liverpool

Fikk trene med førstelaget igjen i dag.

TAS TIL NÅDE? Luis Suarez skal ha bedt om unnskyldning for deler av oppførselen sin, og trener igjen med førstelaget til Liverpool. Foto: SCANPIX/EPA/KIMIMASA MAYAMA
TAS TIL NÅDE? Luis Suarez skal ha bedt om unnskyldning for deler av oppførselen sin, og trener igjen med førstelaget til Liverpool. Foto: SCANPIX/EPA/KIMIMASA MAYAMAVis mer

(Dagbladet): En av sommerens største overgangsfarser kan ha tatt et nytt steg mot «over», etter at Luis Suarez ga lagkameratene og Liverpool-manager Brendan Rodgers en unnskyldning i dag.

Det er Sky Sports og BBC som hevder uruguayaneren møtte Brendan Rodgers i formiddag, før han fikk trene med førstelaget igjen etter en periode med solotrening.

Rodgers krevde en beklagelse etter flere beskyldninger fra Suarez om avtalebrudd, og på det heteste hint om søksmål.

At Suarez trente med førstelaget i dag, for første gang siden konflikten virkelig tilspisset seg, ses som et tegn på at Liverpool-manageren nå har fått unnskyldningen han ønsket seg.

Fram og tilbake
Det er bare en uke siden Luis Suarez gjorde det klart at han var klar for et miljøskifte, og Arsenal så lenge ut som klubben som kunne sikre seg spissen.

Liverpool har imidlertid stått på sitt, og en rapportert exitklausul i uruguayanerens kontrakt viste seg å være lite verdt.

For to dager siden kom det rapporter fra Uruguays landslagsleir om at Luis Suarez hadde ombestemt seg og uttrykt ønske om å bli på Anfield, men dette avviste spilleren selv kort etter.

Løftebrudd
- I fjor hadde jeg muligheten til å gå til en stor klubb i Europa, men jeg ble i klubben. Jeg forsto det som at jeg kunne dra hvis Liverpool ikke kvalifiserte seg til Champions League, var ordene som virkelig startet krangelen mellom Suarez og klubben han jobber for.

Avtalen, ifølge ham, var Champions League-fotball, eller muligheten for et klubbytte.

- Jeg føler meg ikke sveket, men klubben lovet meg noe for ett år siden, og jeg lovet å gjøre alt jeg kunne for å få klubben til Champions League, sa Suarez.

På forrige ukes pressekonferanse i Oslo var manager Brendan Rodgers fortsatt like klar på at han ville holde på uruguayaneren.

- Jeg sier det samme som i hele sommer. Han er en fantastisk spiller. Han slåss på banen og vil vinne. Vi har hatt noen bud, men de har ikke vært i nærheten av det han er verdt. Det er ingen forandring i situasjonen med han. Vi vil beholde de beste spillerne våre, og i hvert fall ikke selge dem til en rival, sa Rodgers.

Foreløpig er siste nyhet fra sakskomplekset den rapporterte unnskyldningen i dag.

Luis Suarez er utestengt fra Liverpools seks første kamper denne sesongen.