GRAVID: Tennisspiller Ana Ivanovic er gravid. Her sammen med ektemann Bastian Schweinsteiger. Foto: AP Photo/Luigi Costantini
GRAVID: Tennisspiller Ana Ivanovic er gravid. Her sammen med ektemann Bastian Schweinsteiger. Foto: AP Photo/Luigi CostantiniVis mer

Schweinsteiger og Ivanovic venter barn

Nå skal super-paret ha barn

Den tyske fotballspilleren Bastian Schweinsteiger (33) og den tidligere serbiske tennisspilleren Ana Ivanovic (30) venter barn.

Schweinsteigers kone, tidligere tennisstjerne Ana Ivanovic (30), la torsdag ut et bilde av tre par hvite sko på Instagram , der ett av parene var for baby-føtter.

- En liten forlengelse av familien. Vi kunne ikke vært lykkeligere, skriver 30-åringen på bildet, og henviser til Schweinsteigers konto.

Schweinsteiger og Ivanovic giftet seg i juli 2016 i Venezia. Ivanovic, som var nummer en på verdensrankingen i 2008, ga seg som tennisspiller i fjor etter flere skader. Schweinsteiger har tidligere spilt i både Bayern München og Manchester United, men spiller nå for Chicago Fire i amerikansk fotball. Han har også spilt 121 landskamper for Tyskland.

(NTB)