- Nå skal vi kose oss

Bergdølmo avgjorde på straffe på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet.no): Strømsgodset - Start 3-2. Tre lag er i ferd med å utkrystallisere seg som dumpekandidater. Strømsgodset ofrer neppe troikaen Sandefjord, Odd og Start mange tanker etter dagens «sekspoengskamp» i Drammen. 

- Vi skal kose oss i dag, og vi skal kose oss i morgen. Det at ingenting blir så fort historie som en fotballkamp er feil for meg. Jeg skal nyte denne seieren, og det skal spillergruppen også og være med på å bygge selvtillit, så skal vi nullstille oss midt i uken også reiser vi til Stavanger for å ta poeng der også, sier en lettet Godset-trener til Dagbladet.no.

Men det så lenge svart ut for poenghungrige drammensere. Benny Lennartson og Start hadde nemlig tre livsviktige poeng dypt ned i lommene på overtrekksjakken. Likevel måtte sørlendingene foreta den tunge reisen tomhendte hjem til Kristiansand.

I en og en halv omgang virket Strømsgodset fullstendig rådløse og impotente foran, mål men da Stian Ohr stormet inn i Starts straffefelt og la ballen flatt inn foran mål, hvorpå Christer George styrte ballen i Kenneth Høies lengste hjørne, var det plutselig nytt liv i oppgjøret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer