Nå slipper de ham løs igjen

I 121 dager har Luis Suárez ventet på sitt comeback.

KLAR TIL Å BITE FRA SEG: Karantenen etter bitespisoden under VM i sommer er ferdig sonet. Luis Suarez - nå Barcelona-spiller - kan gjøre comeback mot Real Madrid i El Clásico i morgen. Foto: AP Photo / NTB Scanpix
KLAR TIL Å BITE FRA SEG: Karantenen etter bitespisoden under VM i sommer er ferdig sonet. Luis Suarez - nå Barcelona-spiller - kan gjøre comeback mot Real Madrid i El Clásico i morgen. Foto: AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Du vet, jeg er den typen menneske som tror på at ting skjer av en grunn. Av alle de 19 lagene i ligaen, er det mot Real Madrid på Bernabéu jeg skal gjøre mitt comeback. Det må være skjebnen, sa Luis Suárez for litt over en uke siden.

Siden den 25. juni har Luis Suárez sonet VMs hittil strengeste straff, og bygget opp en massiv sult etter å spille fotball. Motstand som Saudi-Arabia og Oman er ikke nok. Luis Alberto Suárez ble født for å spille de store fotballkampene. Nå får han kanskje debutere i verdens største.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer