Nå smiler han igjen

Det første bildet av Fabrice Muamba etter kollapsen.

NÅ SMILER HAN ENDELIG: En hel verden holdt pusten da Muamba ble liggende livløs på banen. Nå smiler han fra sykesenga. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/NTB scanpix
NÅ SMILER HAN ENDELIG: En hel verden holdt pusten da Muamba ble liggende livløs på banen. Nå smiler han fra sykesenga. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bolton-spiller Fabrice Muamba ville takke for alle støttemeldinger han har fått etter kollapsen som nesten kostet ham livet under FA-cup-kampen mellom Tottenham og Bolton. Derfor ba han kjæresten om å legge ut dette bildet på mikrobloggtjenesten Twitter.

- Fabrice ville at jeg skulle legge ut dette bildet for dere, og takke for den overvelmende støtten han har fått, skriver Shauna Muamba på Twitter.

Det har strømmet inn med støtteerklæringer til spilleren etter den dramatiske episoden, selv om noen benyttet muligheten til å hetse spilleren. Nå ser det heldigvis ut til at Muamba gjør store fremskritt på London Chest Hospital der han er under behandling.

Klinisk død Det var under FA-cupkampen mellom Tottenham og Bolton at Muamba plutselig falt om og ble liggende livløs uten at noen var i nærheten av ham. Han ble umiddelbart fraktet til sykehus etter hjertestansen, og spilleren skal ha vært klinisk død i så lenge som 78 minutter.

Den raske hjelpen fra motstanderlaget kan ha vært helt avgjørende for å redde livet til 23-åringen. Allerede etter to dager greide Muamba å snakke til venner og familie fra sykesenga, og han rørte også på armer og bein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer