Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå snør det i Trondheim igjen

Direkte klokka 20.45: RBK - Panathinaikos.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): I hele dag har tung, våt snø lavet ned over Trondheim. Det betyr at temperaturen i og for seg er levelig for de greske Panathinaikos-spillerne. Men det spørs om synet av snøen gir dem den følelsen.

Før møtet med Rosenborg på Lerkendal i kveld er det nemlig kulda de frykter mest av alt. Og da gir snø litt ekstra piff til den kjølige følelsen.

- Jeg tror det er en myte at vi har fordel av været, fortalte RBK-sjef Per Joar Hansen i går. Og fikk støtte av tsjekkeren som har overtatt Panathinaikos, Zdenek Scasny.

Selv om Scasny frykter for is og snø på matta fortalte han at det ikke er været som kommer til å avgjøre kampen. Og med Rosenborg akterutseilt i gruppa er det grekerne som har mest å spille for.

Landslagsspillere i fleng

Og laget Scasny sender ut på Lerkendal i kveld har all verdens rutine. Scasny rår over landslagsspillere i alle ledd, og i den første kampen mellom lagene i Aten viste Panathinaikos at de er i stand til å vinne kamper selv om de blir spilt trill rundt.

Sannsynligvis stiller Panathinaikos med følgende ellever fra start klokka 20.45 i kveld:

Den greske landslagsreserven Kostas Chalkias står i mål. Foran seg har han en forsvarsfirer bestående av Elias Kotsios, danske Renè Henriksen, en av EM-heltene fra i sommer, Sotirios Kirgiakos, og Loukas Vintra.

Scasny legger sannsynligvis ut i en defensiv 4-5-1-formasjon, og på midtbanen starter han med tsjekkeren Rudolf Skacel på venstre, med trioen Silvio Maric (Kroatia), Angelos Basinas (Gresk EM-helt og motoren i laget), og Ezequiel Gonzalez (Argentiner som scoret begge målene for Panathinaikos mot RBK i Aten).

Helt på topp spiller den kypriotiske landslagsspissen Michael Konstantinou.

Reservebenken er heller ikke å kimse av. Den polske landslagsspissen Emmanuel Olisadebe er på god vei tilbake fra en alvorlig kneskade, og er meldt klar til kampen. Ståle Steensås vil nok huske Olisadebe fra en viss landskamp mot Polen på Ullevaal under Nils Johan Sembs ledelse...

I kveld får Steensås og Rosenborg en sjanse til å ta sin første seier i Champions League siden oktober 2001. Kampen følger du direkte her klokka 20.45.

KAMPKLAR: I dag skal Erik Hoftun, Lerkendal og kong Vinter ta imot Panathinaikos. Kampen kan du følge live på Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media