Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå snur det for kusketalentet

Og det starter onsdag i V65.

MOT LYSERE TIDER. Det går mot mørkere tider. Men ikke for Glenn Kramer Stenberg. Det ser lyst ut med bedre hester på stallen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MOT LYSERE TIDER. Det går mot mørkere tider. Men ikke for Glenn Kramer Stenberg. Det ser lyst ut med bedre hester på stallen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

|||• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Han er kusketalentet som aldri helt fikk sjansen.

Men nå kan det bli slutt på tiden i skyggen av stjernene i sulkysetet. Glenn Kramer Stenberg (40) har foretatt en utresnkning.

Gjennom stalldøra har gamle og dårlige hester gått for siste gang. Og inn har unge lovende talenter kommet. Kvaliteten er høynet, og Stenberg får sjansen til å vise seg fram også som den gode løpskusken han er.

Og det starter allerede onsdag kveld i det første V65-løpet. Stenberg setter seg opp bak en av den nye hestene på stallen.

Han skal kjøre Dagbladets banker Newton Hall.

-Har du tippet ham banker? Det hadde nok ikke jeg turt. Jeg tror jeg skal få slite i starten, repliserer Stenberg på opplysningen.

-Han er ikke så rask i voltestart, så jeg får nok ikke utnyttet innersporet. Men jeg får bare søke en åpning så raskt som mulig. Og jeg kommer til å kjøre mer offensivt denne gang, enn i den første starten Newton Hall gikk for meg, sier Stenberg.

Da satset han på et økonomisk løp.

-Jeg ville kjenne hvor jeg hadde hesten, forklarer Stenberg. Og han fikk det svaret han ønsket. Newton Hall spurtet som en vind, da åpningen endelig kom. Det var på den spurten vallaken kvalifiserte seg til et bankervalg.

Frykter Undem

-Den til Undem er god (14 Xavier red.anm). Jeg er redd for at den er tidlig oppe ved oss fra springsporet på tillegg, sier Stenberg.
Men i dag skal det kjøres hele veien. Stenberg har den offensive taktikken klar.
-Newton Hall er temmelig travsikker. I dag kjører jeg hele veien. Han ser faktisk finere ut i trening enn foran det første løpet, sier han.

Fikk skryt og vant

-Jeg husker du skrev i Dagbladet om meg foran et lørdagsløp på Leangen Travbane. Jeg skulle kjøre Red Sander. Du skrev at jeg var en av landets beste amatørkusker. Det ga meg selvtillit. Jeg vant løpet. Jeg glemmer ikke det, forteller Stenberg. Det var for tolv år siden.

Da er det på tide for kusken å lese litt igjen.

Nå starter resten av karrieren for kusketalentet Glenn Kramer Stenberg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media