Nå starter Balotelli-hysteriet

Liverpool møter revansjelystent Tottenham.

KLAR FOR KAMP: Mario Balotelli (t.h.) får trolig sin Liverpool-debut i dag. Her på tribunen sammen med Adam Lallana da Liverpool møtte Manchester City. Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne/NTB Scanpix
KLAR FOR KAMP: Mario Balotelli (t.h.) får trolig sin Liverpool-debut i dag. Her på tribunen sammen med Adam Lallana da Liverpool møtte Manchester City. Foto: AP Photo/PA, Peter Byrne/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool har 9-0 i ryggen fra forrige sesong før Tottenham-kampen søndag. Men hvor mye støy skaper Mario Balotelli?

Fredagens pressemøte ble nesten til et eneste langt spørsmål om italieneren for Liverpool-manager Brendan Rodgers.

- Dette skal ikke bli noe Mario Balotelli-show hver uke. Det slår jeg fast nå, sa Rodgers. Paparazzifotografer har campert utenfor Liverpools treningsanlegg døgnet rundt de siste dagene. Naboer er tilbudt tusenvis av kroner for å la fotografene komme inn og stå ute på verandaene for å få bedre motiver.

Superkjøp? Balotelli kostet - i fotballsammenheng - bare 161 millioner kroner. Har Liverpool gjort et scoop? Ellers blir det for mye styr med 24-åringen?

- Han har sett strålende ut på trening, sier Rodgers om Balotelli. Liverpool knuste Tottenham 5-0 borte og 4-0 på Anfield forrige sesong. Men høstens Spurs-utgave er noe helt annet under Mauricio Pochettino enn André Villas-Boas og Tim Sherwood.

Rodgers leder Liverpool for 100. gang søndag, og han jakter på sin 56. seier.

- Mitt første mål da jeg kom til klubben var å føre den tilbake i mesterligaen. Det klarte vi, og det er der Liverpool hører hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer