SELGES? Robinhos City-fremtid har vært tvilsom lenge. Nå melder engelske aviser at blant annet Micah Richards og Craig Bellamy er på vei vekk i tillegg. Foto: EPA / AFP.
SELGES? Robinhos City-fremtid har vært tvilsom lenge. Nå melder engelske aviser at blant annet Micah Richards og Craig Bellamy er på vei vekk i tillegg. Foto: EPA / AFP.Vis mer

Nå starter City-ryddesalget

Seks spillere på vei ut, ifølge engelske aviser.

|||(Dagbladet): I arbeidet med å først bli et Champions League-lag, senere verdens beste klubb, har City allerede hentet Jerome Boateng, Yaya Touré og David Silva til klubben.

Den totale prislappen for trioen er trolig rundt 60 millioner pund.

Fotballens logikk er ofte at når noen kommer, må noen også gå. 

Derfor mener Daily Telegraph å vite at Robinho, Craig Bellamy, Micah Richards, Stephen Ireland, Roque Santa Cruz og Jo alle er på vei ut dørene i klubben.

Robinho har tilbrakt vårsesongen på utlån i brasilanske Santos, men leiekontrakten går ut denne måneden.

Santos kan ikke betale verken stjernens lønn eller overgangssum, derfor meldes 26-åringen om å være i Milans søkelys, som erstatter for Ronaldinho. Den tidligere Barca-spilleren er på vei hjem til brasiliansk liga.

Stephen Ireland var misfornøyd allerede forrige sesong, og linkes til Sunderland. Jo, hentet for 18 millioner pund i 2008, skal være ønsket av Real Sociedad.

• Samlesak: Alle sommerovergangene i Premier League.

- Skal møte Tottenham
Ifølge Telegraph skal City og Tottenham møtes i New York neste uke for å diskutere en overgang for Craig Bellamy og Micah Richards.

BYGGER LAG: Roberto Mancini er i ferd med å sette preg på sitt City. Gamle Hughes-signeringer er på vei ut. Foto: Darren Staples / REUTERS.
BYGGER LAG: Roberto Mancini er i ferd med å sette preg på sitt City. Gamle Hughes-signeringer er på vei ut. Foto: Darren Staples / REUTERS. Vis mer

Førstnevntes posisjon i klubben er allerede utsatt, og om Mancins Dzeko-beundring blir til kjøp er 31-åringen fort overskuddsgods.

The Guardian melder at forhandlingene står i stampe fordi Wolfsburgs prisforlangende er for mye, selv for City.

I tillegg er interessen for James Milner allerede godt kjent.

Villa har bedt om 30 millioner pund, rundt 280 millioner norske kroner, mens City har tilbudt en totalpakke på 20 millioner pund. Det tilsvarer 188 milloner norske.

Om Guardians opplysninger stemmer er avstanden mellom partene stor.

Likevel innrømmer Villa-sjef Martin O' Neill at det kan bli vanskelig å beholde England-spilleren.

- Vi bedre sjanser til å prestere i takt med fjorårssesongen dersom vi beholder våre beste spillere. James Milner er i den kategorien, sier han, ifølge Manchester Evening News.

LINKES STADIG: Til tross for at Dzekos utkjøpsklausul gikk ut 31.mai, fortsetter ryktene rundt spissen å svirre. City-sjef Mancini har aldri lagt skjul på at han liker Wolfsburg-spissen. Foto: Ronny Hartmann / AFP.
LINKES STADIG: Til tross for at Dzekos utkjøpsklausul gikk ut 31.mai, fortsetter ryktene rundt spissen å svirre. City-sjef Mancini har aldri lagt skjul på at han liker Wolfsburg-spissen. Foto: Ronny Hartmann / AFP. Vis mer