- Nå starter hardkjøret

Endelig var Ole Gunnar Solskjær tilbake. Men han vet han har ei tøff tid foran seg.

ALTRINCHAM (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær spilte 60 minutter på reservelaget da United slo Aston Villa 3- 0 i går kveld. Men det er nå jobbinga begynner. Solskjær er ikke fornøyd med å spille reservelagsfotball.

- Jeg vil så klart spille på førstelaget, men jeg vet ikke når. Jeg må bare gjøre treninga ordentlig, og i første omgang se hvordan jeg reagerer etter dette, sier Solskjær.

Sir Alex fulgte med

Etter over fire måneder på sidelinja var det knyttet stor spenning til Solskjærs comeback. Manager Alex Ferguson satt ringside og fulgte en av sine favoritter. Etter at Solskjær hadde spilt sine 60 minutter, forlot også Ferguson stadion. Opprinnelig skulle nordmannen bare spille én omgang.

- Det gikk greit, og derfor fortsatte jeg litt til. Jeg er ikke hundre prosent kampmessig ennå. Det så sikkert dere også, sier Solskjær.

- Føttene er blitt tyngre, og det virker også som om målene er blitt mindre, sier Solskjær spøkefullt og sikter til to skuddforsøk som gikk over Villas mål.

Solskjær var arkitekten bak Uniteds første mål, og han kunne også ha scoret i comebacket. Allerede etter to minutters spill var han alene igjennom med Villa-keeper Stefan Postma.

- I den situasjonen ser dere at jeg har litt igjen, sier han.

Fortsatt opptrening

Solskjær sier at det har vært en ny erfaring å gå skadd over en så lang periode, og han tror det vil gå litt tid før han er tilbake for fullt.

- Jeg føler at jeg har fulgt skjema, kanskje er jeg litt foran skjema. Men jeg er ikke der jeg vil være ennå. Jeg ser ikke meg selv som ferdig med opptreninga selv om jeg har spilt en kamp, sier han.

Solskjær syntes likevel at det var godt å spille, ikke minst for å vise journalister at han er tilbake.

I går hadde Solskjær også en prat med landslagssjef Åge Hareide.

- Jeg har ikke tenkt på det ennå. Jeg har tross alt bare gjort 60 minutter. Jeg er langt unna landslagsform. Jeg må spille meg i form med United, sier Solskjær.

TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær virket sterk og opplagt da han spilte 60 minutter for klubbens reservelag i går kveld.