Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå starter NM i engelsk fotball

Canal+ og Dagbladet skal finne den nordmannen som kan mest om Premier League. Kanskje det er deg?

ER DU BEST MED HODET? Da kan du bli norgesmester i engelsk fotball. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på kvalifiseringsrunden via SMS. Send fotball til 2400. For mer info, se faktaboks i artikkelen. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
ER DU BEST MED HODET? Da kan du bli norgesmester i engelsk fotball. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på kvalifiseringsrunden via SMS. Send fotball til 2400. For mer info, se faktaboks i artikkelen. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): I dag starter kvalifiseringsrundene til NM i engelsk fotball. Dette er en kunnskapskonkurranse i regi av Canal+ og Dagbladet.

Fra og med nå kan du delta i kvalifiseringen på SMS. De 16 beste kommer til TV-sendte åttedelsfinaler fra 21. november. Vinnerne går selvsagt til kvartfinaler, så semifinale og finale i april.

Du kan delta så mange ganger du vil i kvalifiseringen fram til mandag 26. oktober.

- Hovedhensikten er å finne den som kan aller mest om engelsk fotball her i landet. Og det er mange som kan mye, sier studiovert Dag Solheim i Canal+.

En av de som har slik nerdekunnskap om engelsk fotball, er kanalens egen kommentator Øyvind Johannsen. Han er quiz-master og har laget 20 Premier League-nøtter som virkelig bør skille læreguttene fra profilene blant norske fotballvitere.

- Øyvind er helt kriminell på sånt. Det er han som vil lede sluttspillsrundene i studio, sier Solheim.

Johannesen er på plass på Villa Park der Aston Villa møter Chelsea i dag. Før kampen vil han presentere NM i engelsk fotball fra utenfor Villa Park.

Skulle du klare alle 20 spørsmålene, ligger du selvsagt meget godt an. Men vær advart: Her er det noen reale utfordringer i vente!

Vinneren vil få pokal og et gavekort på reise og fotballkamp i England. For ikke å snakke om den prestisjetunge tittelen «norsk mester i engelsk fotball».

Lykke til!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling