LAGKAMERATER: Cristiano Ronaldo har full tro på at han og Gareth Bale kan spille bra sammen. Foto: Pierre-Philippe Marcou / AFP Photo / NTB Scanpix
LAGKAMERATER: Cristiano Ronaldo har full tro på at han og Gareth Bale kan spille bra sammen. Foto: Pierre-Philippe Marcou / AFP Photo / NTB ScanpixVis mer

Nå støtter Ronaldo Bale

- Presset er ikke bra for han.

(Dagbladet): Da Gareth Bale kom til Real Madrid i sommer som tidenes dyreste spiller, ble det spekulert i om Cristiano Ronaldo endelig hadde fått konkurranse om plassen sin på laget. Bale har siden vært plaget av skader, og ikke fått mye spilletid.

Nå går Ronaldo ut og støtter waliseren.

Mye press - Jeg synes Gareth Bale har gjort det bra. Han har måttet trene seg opp igjen siden han kom til oss, så det har vært vanskelig for han. Men du kan se at han er veldig glad for å være her, sa Ronaldo i en pressekonferanse før onsdagens kamp mot Juventus, ifølge ESPN.

- Han har alltid lyst til å bli bedre, som er viktig. Folk legger veldig mye press på han fordi han kostet så mye, som jeg ikke tror er bra for han. Hvis dere vil hjelpe han, må dere la han være i fred å legge press på de andre spillerne. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det veldig bra for laget.

Vil fungere bra sammen Ronaldo avfeide også påstandene om at han og Bale er for like som fotballspillere til å kunne spille sammen i et lag.

- Alle gode spillere kan spille sammen, og det må de, for å gjøre laget bra. Jeg ser på Bale som en stor spiller, og jeg vil spille med gode spillere, for å vinne titler.

Portugiseren sier han er mer enn villig til å hjelpe Bale i starten av waliserens Real Madrid-karriere.

- Han er en veldig ydmyk gutt, og jeg vil gjerne hjelpe han hvis han trenger det. Jeg synes ikke han har kopiert meg med frisparkene sine, han har sin egen unike måte å ta dem på. Men hvis han spør meg om råd vil jeg selvfølgelig gi han det.

STØTTENDE: Cristiano Ronaldo ba fansen om å minske presset på Gareth Bale under tirsdagens pressekonferanse. Foto: Paul White / AP Photo / NTB Scanpix
STØTTENDE: Cristiano Ronaldo ba fansen om å minske presset på Gareth Bale under tirsdagens pressekonferanse. Foto: Paul White / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer