Nå streiker enda en fotballspiller

- Totalt respektløst, raser Tony Pulis.

VIL BORT: Stoke-målvakt Asmir Begovic ønsker seg til en annen klubb, og ville ikke stille opp da laget spilte ligacup i går kveld.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
VIL BORT: Stoke-målvakt Asmir Begovic ønsker seg til en annen klubb, og ville ikke stille opp da laget spilte ligacup i går kveld.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLISVis mer

||| (Dagbladet): Streik har blitt det nye pressmiddelet for fotballspillere som ønsker seg en ny klubbtilværelse, kan det virke som.

Hatem Ben-Arfa har gjort det i Marseille, Javier Mascherano gjorde det i Liverpool i helga, og nå er det Stoke-målvakt Asmir Begovic sin tur til å forsøke sutre-metoden.

Begovic nektet å spille for klubben i gårsdagens ligacupseier over Shrewsbury. Manager Tony Pulis er rasende.

- Han fortalte meg i morges at han ikke ville spille. Det er veldig skuffende. Vi betaler lønna hans, og han har et ansvar overfor denne klubben, sier Pulis, ifølge BBC.

- Åpenbart er det noen som har vært i øret hans. Det er sånn det foregår. Jeg skal ta en prat med ham i dag, sier Pulis.

23-årige Begovic kom til Stoke fra Portsmouth, og det var forventet at han skulle steppe inn for Thomas Sørensen i målet i går. Sånn gikk det altså ikke.

Men Tony Pulis avviser at klubben vil la seg presse til å selge den bosniske målvakten.

- Med den styreformannen vi har (Peter Coates) ser jeg det som lite sannsynlig. Jeg tror ikke Peter vil la seg presse. Vi kommer ikke til å gi ham bort eller senke kravene våre på grunn av dette. Det har vært interesse fra en eller to klubber, men ingen av dem er i nærheten av det vi krever for spilleren, sier Pulis.

- Vi har mange supportere som elsker denne klubben. Vi har et støtteapparat som har vært her lenge. Å gjøre det Begovic har gjort er totalt respektløst, sier Stoke-sjefen.

SINT: Stoke-manager Tony Pulis.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
SINT: Stoke-manager Tony Pulis.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer