Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nå tar det av

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Oslo Kings- Ulriken Eagles 63- 85. Oslo Kings hjemvendte stjernespiller Torgeir Bryn er ikke i tvil etter gårsdagens forrykende åpningsshow i Basketligaen. - Det er veldig rart hvis ikke interessen tar av nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er stor medieinteresse rundt arrangementene og med åpningsshow i beste sendetid på TV2 bør dette gå veien. Dessuten er det tunge sponsorer inne og støtter oss, sier Bryn til Dagbladet.

Swans støtte

Han får full støtte av Ullrikens suksesstrener David Swan.

- Åpningsshowet er en liten feiring for oss som jobber med basketball i Norge. Jeg er sikker på at dette vil bli en suksess, sier Swan.

Swan har gjort sitt til at basketball er en kjempesuksess i Bergen. Ulriken trakk i fjor nesten 2500 tilskuere på sine hjemmekamper.

Forrykende

- Jeg håper interessen snart brer seg til andre byer også, sier Swan.

Åpningsshowet i Oslo Spektrum i går var en forrykende oppvisning. «Infinity» dro i gang stemningen musikalsk. Eyal trollbandt publikum med sine triksekunster og fyrverkeri satte bare en ekstra spiss på åpningen. Maskottene til alle eliteserielagene ble firt ned fra taket til ellevill jubel og matchballen kom fra en strikkhopper. På banen var det mer nervøst, men etter hvert viste også lagene at det kan bli artig i tida som kommer.

<B>BASKETKONGE:</B> Oslo Kings' stjernespiller Torgeir Bryn (t.h.) viste gode takter, men Ulriken Eagles og Kristian Spernes var best under kurven og vant 85-63.