Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå tar Martin Ødegaard fatt på sin nye hverdag

Trener med A-laget i formiddag.

NÅ STARTER DET: Martin Ødegaard er på plass i Madrid for å ta fatt på sitt nye liv som Real Madrid-spiller. Her sammen med klubbdirektør Emilio Butragueno på presentasjonen forrige uke.   Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NÅ STARTER DET: Martin Ødegaard er på plass i Madrid for å ta fatt på sitt nye liv som Real Madrid-spiller. Her sammen med klubbdirektør Emilio Butragueno på presentasjonen forrige uke. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

MADRID/OSLO (Dagbladet): I dag tar Martin Ødegaard (16) fatt på sin nye hverdag.

Etter å ha blitt presentert som Real Madrid-spiller forrige uke, og en kort tur tilbake til Norge, kom han i går tilbake til Madrid for å starte sin karriere i Spania. Sammen med seg har han pappa Hans Erik.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Det er uvirkelig at jeg er klar for den største klubben i verden. Det er en ære, sa 16-åringen på pressekonferansen for en uke siden.

I dag klokka 11.00 har han sin første trening sammen med Real Madrids A-lag, en trening som er stengt for pressen.

A- og B-lag Ødegaard skal trene sammen med både A-laget og B-laget, Castilla, fremover. Det er for sistnevnte Ødegaard skal spille kamper, men sjansen er der for at han får muligheten i kamp også for førstelaget. Castilla leder serien på spansk tredjenivå.

Laget trenes av franske Zinedine Zidane, som av mange blir ansett som en av tidenes beste fotballspillere.

- Det er så klart en fordel å ha et andrelag på et høyt nivå med en fantastisk trener i Zidane som har vært en av verdens beste fotballspillere. Det er en fordel for meg, sa Ødegaard på pressekonferansen.

Kamp i helgen Allerede til helgen kan 16-åringen debutere for Castilla. De møter Trival Valderas til lokaloppgjør på søndag.

Ifølge Real Madrids offisielle nettsider koster billettene til Real Madrid Castilla 10 euro, eller knappe hundre kroner. Det er mindre enn det Godset-fansen har betalt for å se på Ødegaards kunster på Marienlyst.

Marca-journalist Anton Meana hadde etter presentasjonen stor tro på at Ødegaard blir hentet opp til A-laget allerede denne sesongen. Trener Carlo Ancelotti utelukket ikke at Ødegaard kunne bli hentet opp, men tror neppe det skjer i år.