Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå tjener Ronaldo 135 millioner kroner i året

Forlenger avtalen med Real Madrid.

 BLIR I MADRID:  Real Madrid opplyser at de har forlenget sin avtale med Cristiano Ronaldo. Foto: EPA/Juan Carlos Cardenas / NTB Scanpix.
BLIR I MADRID: Real Madrid opplyser at de har forlenget sin avtale med Cristiano Ronaldo. Foto: EPA/Juan Carlos Cardenas / NTB Scanpix. Vis mer

Cristiano Ronaldo er enig med Real Madrid om betingelsene i en ny kontrakt, opplyser den spanske storklubben.

Det opplyser den spanske storklubben. Ronaldo vil møte pressen sammen med klubbpresident Florentino Pérez senere søndag.

Ifølge spanske medier forlenges portugiserens avtale med tre år til 2018, mens årslønnen hans øker til 17 millioner euro (135 millioner kroner).

Ronaldo kom til Manchester United i 2009 for 94 millioner euro, som da var verdensrekord i overgangssum. 28-åringen har scoret 203 mål på 203 obligatoriske kamper for hovedstadsklubben og hjulpet den cupmesterskap i 2011 og seriegull i 2012. I mesterligaen er suksessen uteblitt.

Real Madrid slo overgangsrekorden igjen da Gareth Bale nylig ble hentet fra Tottenham for 100 millioner euro. Lørdag scoret både Bale og Ronaldo i 2-2-kampen mot Villarreal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling