Nå tror Liverpool på de største stjernene

- Feil, mener Lundekvam.

• Ligacupfinalen: Cardiff - Liverpool 2-2 (2-3 på straffespark)

(Dagbladet): Kenny Dalglish hylles som «ekstraordinær» av Liverpool-eierne.

Jubelen er enorm i den tradisjonsrike klubben, og Steven Gerrard vil ikke bare nyte seieren. Liverpool-kapteinen vil sette i gang en ny troféjakt, han vil løfte flere pokaler.

- Vi må bygge på dette, vi er dumme hvis vi aksepterer bare dette. Vi trenger mer, vi ønsker oss mer, sier Gerrard til nyhetsbyrået PA.

Store spillere Fotballdirektør Damien Comolli går enda lenger, han tror ligacupseieren gjør at de rødkledde nå kan tiltrekke seg de aller, aller beste spillerne i Europa.

- Vi vet allerede nå at det er store spillere som ønsker seg til oss til sommeren, fordi de tror på dette prosjektet. Alle i Europa vet hva Liverpool FC prøver å få til, sier Comolli til Sky Sports.

Han mener at de «positive signalene» fra Liverpool gir gjenlyd i hele Europa.

- Selvsagt er det positivt at vi skal spille i Europa igjen og har vunnet et trofé, sier Comolli og gjentar:

- Mange spillere jeg vet om vil gjerne bli med på dette prosjektet, fordi det er veldig interessant.

Åpner ikke dører TV 2-ekspert Claus Lundkvam tror Liverpool-direktøren bommer hvis han tror de aller største stjernene foretrekker Anfield i nær framtid.

- Nei, det tror jeg er feil. Å vinne ligacupen åpner ikke dører for å hente hvem som helst. Det er viktig for en stor klubb å vinne et trofé for første gang på lenge, men de kan ikke hente noen annen type spillere enn tidligere.

- De største stjernene lokkes ikke til Liverpool nå?

SPENNENDE PROSJEKT: Fotballdirektør Damien Comolli samarbeider med Dalglish om spillerkjøp, og han forteller at flere spillere allerede har tatt kontakt med tanke på en overgang. Foto: AP/Jon Super
SPENNENDE PROSJEKT: Fotballdirektør Damien Comolli samarbeider med Dalglish om spillerkjøp, og han forteller at flere spillere allerede har tatt kontakt med tanke på en overgang. Foto: AP/Jon Super Vis mer

- Det vil jeg ikke tro, det er mange klubber toppspillerne velger før de velger Liverpool, i mine øyne. Du har de to Manchester-lagene, du har Arsenal, Tottenham, to spanske klubber og italienske. Det er mange store som står foran Liverpool.

Lundekvam var Liverpool-supporter som guttunge, og gleder seg med de rødkledde. Og han forstår at jubelen er voldsom.

- Jeg skjønner det er godt, det er så lenge siden og det satt langt inne. Stor ære til alle for for at de klarte et trofe med Kenny Dalglish tilbake.

Mangler fire kvalitetsspillere Den tidligere Southampton-stopperen mener Dalglishs lag mangler minst fire meget gode spillere før de slåss med de aller beste i Premier League. Han tror Dalglish trenger to på midtbanen, én spiss og en forsvarer.

- Jeg håper de er oppe og kjemper om tittelen i årene framover, men akkurat nå har de ikke mannskap til det, sier 39-åringen.

- Har de rett manager?

- Det er jeg ikke sikker på. Vi så i fjor at de fikk et løft da Dalglish kom inn, han var en legende som kom tilbake. Men om han er rett mann vet jeg ikke. Du må huske at han har vært lenge borte fra dagens fotball, han er old school. Jeg er usikker, men jeg håper det fordi jeg ønsker Liverpool alt vel.

MANGLER MANNSKAP: Claus Lundekvam skulle ønske Liverpool kunne kjempe om Premier League-tittelen allerede neste år, men han tviler sterkt. Foto: Erlend Aas / Scanpix
MANGLER MANNSKAP: Claus Lundekvam skulle ønske Liverpool kunne kjempe om Premier League-tittelen allerede neste år, men han tviler sterkt. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer