Nå våkner Klanen

Brann skal få kjørt seg førstkommende lørdag. Nå er det nytt liv i Klanen etter at ledelsen har satt inn Drillo som manager.

- Dette er nærmest for godt til å være sant. Jeg trodde det var en dårlig spøk, sier Klanens talsmann Kjell Grønningen etter utnevnelsen av Drillo som ny manager for Vålerenga.

I går uttalte Grønningen til Dagbladet at Klanen krevde ny trener, i dag kommer nyheten om at Drillo kommer inn for å redde Engas ære.

- Dette er gull og grønne skoger. Nyheten kom totalt overraskende på oss, men alle jeg har snakket med så langt føler at dette er julaften. Vi har ikke vært ute etter å fjerne Lars Tjærnås, men vi har forlangt at ledelsen skal gjøre noe. At Egil Olsen blir en del av trenerstaben er mer enn vi våget å håpe på. Nå er vi storfornøyde, og lover at Brann skal få merke at det er liv i Klanen førstkommende lørdag i Bergen.

Grønningen har stor tro på at Drillos rolle som manager vil gi en helt ny glød i laget, og at spillerne vil skjerpe seg.

- Vålerenga har nådd bunnen, nå kan det bare gå en vei. Klanen er overbevist om at ledelsen gjør det rette med å satse penger en mann som Drillo i stedet for å kjøpe inn en haug med svinedyre spillere, sier Kjell Grønningen.