Du leser nå Dagbladet Pluss

Nå vet Cristiano Ronaldo (31) hva han skal gjøre etter karrieren. Stikkord: Hollywood

2016 blir stående som det mest suksessrike året til Ronaldo.

DRØMMEN: Cristiano Ronaldo kunne endelig løfte et trofé med Portugal i sommer. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
DRØMMEN: Cristiano Ronaldo kunne endelig løfte et trofé med Portugal i sommer. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONGVis mer

(FourFourTwo) I et auditorium i hovedkvarteret til Det portugisiske fotballforbundet er det flere journalister som holder opp telefonene sine. Det kan minne om tenåringer på en Justin Bieber-konsert. Lyset blir dempet og det blir helt stille i rommet. På scenen sitter det en jury, deriblant Rio Ferdinand og Ricardo Quaresma. Bak dem er det en gigantisk tv-skjerm

På skjermen starter det en montasje med klipp av Portugals talisman. Cristiano Ronaldo har forlatt setet sitt og står midt på gulvet, øynene er låst til skjermen, øynene er store, han smiler fra øre til øre akkurat som et barn som ser på tegneserier.

Da filmen er ferdig går Ronaldo tilbake til stolen sin på scenen ved siden av sin tidligere lagkamerat i Manchester United. Lyset blir slått på og applausen runger. Ferdinand ber portugiseren om å oppsummere et fantastisk 2016 på lanseringen av hans nyeste fotballstøvler.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.