Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nå vi må vise hva vi er laget av

Tom Nordlie før Brann-møtet.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 19: Start - Brann

(Dagbladet.no): I fjor vår blomstret Start med seks av seks mulige poeng. Før avspark i kveld ligger Tom Nordlies gutter på nest sisteplass.

- Det er nå vi må vise hva vi er laget av, hele gjengen. Både spillerne og jeg har en stor oppgave foran oss nå, sier Nordlie til Fædrelandsvennen.

Som tidligere i sesongen sliter Start med skader. Uten at det skal være noen unnskylding.

- Én ting er sikkert: Denne kampen skal vi f... meg vinne samme hvilken spiller jeg må bruke i hvilken posisjon, sier Nordlie til avisa.

Brann er også sugne på seier etter to strake uavgjort. Trener Mons Ivar Mjelde tror kristiansanderne lider etter en vinter med spill i Royal League.

- Deltakelsen i Royal League gjør at de ikke har fått trent så godt som tidligere. I tillegg har de også hatt skader på nøkkelspillere, sier Mjelde til Bergensavisen.

Charlie Miller kommer inn for en sltten Huseklepp på høyresida av midtbanen mot Start. I midten kjører Mjelde inn sliteren Helge Haugen.

JAKTER START-MÅL: Kristofer Hæstad og Bjarte Lunde Aarsheim spiller på et lag ikke har scoret mål på 180 minutter. Foto: Scanpix
JAKTER START-MÅL: Kristofer Hæstad og Bjarte Lunde Aarsheim spiller på et lag ikke har scoret mål på 180 minutter. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er få andre i Norge som kan matche løpskapasiteten hans. Det er en egenskap som er spesielt viktig å ha på bortebane, sier Mjelde til Bergens Tidende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling