Nå vil Arsjavin til Arsenal

Drømmen om Barca ble knust.

(Dagbladet.no): Etter EM uttalte mesterskapets komet Andrei Arsjavin (27) at Barcelona var hans drømmeklubb, men spanjolene klarte ikke å matche Zenit St. Petersburgs krav.

Nå er det, ifølge agenten, Arsenal som står øverst på russerens ønskeliste.

- Arsjavin er desperat etter å slutte seg til Arsenal. Hans spillestil vil passe dem perfekt, sier Dennis Lachter til Daily Mirror.

Ifølge Zenit, som vant Uefacupfinalen i Manchester tidligere i år, har de avvist et bud på 19 millioner pund (192 millioner kroner) fra en ikke navngitt engelsk klubb.

I tillegg til Arsenal, regnes Chelsea og deres russiske eier Roman Abramovic som en aktuell arbeidsgiver for den offensivt smarte spilleren.

Tidligere har det vært antydet at Abramovitsj ville fly landsmannen til London vest, for å overbevise ham om en overgang til Stamford Bridge.

IMPONERTE: Russiske Andrei Arsjavin (t.v.) imponerte EM-publikum, blant annet i duell med Spanias Xavi Hernandez. Foto: DAMIEN MEYER/AFP/SCANPIX
IMPONERTE: Russiske Andrei Arsjavin (t.v.) imponerte EM-publikum, blant annet i duell med Spanias Xavi Hernandez. Foto: DAMIEN MEYER/AFP/SCANPIX Vis mer
Nå vil Arsjavin til Arsenal