Nå vil de lage action-thriller av fotball-VMs største skandaler

- Ser for meg «The Rock» i hovedrollen.

SKANDALER: Det ghanesiske landslaget vartet opp med den ene skandalen etter den andre under sommerens fotball-VM i Brasil. Nå kan historien bli bakteppe for en ny thriller. Foto: AFP PHOTO / EVARISTO SA / NTB SCANPIX
SKANDALER: Det ghanesiske landslaget vartet opp med den ene skandalen etter den andre under sommerens fotball-VM i Brasil. Nå kan historien bli bakteppe for en ny thriller. Foto: AFP PHOTO / EVARISTO SA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rapportene som kom fra den ghanesiske leiren under sommerens fotball-VM i Brasil, var nesten for spreke til at det kunne være virkelighet.

Slåsskamper, spillere som blir sendt hjem, treningsnekt og millionbeløp som måtte flys over Atlanterhavet i nattens mulm og mørke.

Det er slike historier man vanligvis kan se på det store lerretet i Hollywood-innpakning, og nå kan det se ut til at så også blir tilfelle for Ghanas skandale-VM.

«The Rock» Det amerikanske filmselskapet Bugeater Films har tatt sikte på å lage film av opptrinnene, og de har allerede hyret inn manusforfatter Darryl Wharton-Rigby for å fortelle historien som skal få et thriller-preg.

- Fotball, og det faktum at spillerne krever penger, vil være bakteppet for historien. Men det handler først og fremst om reisen til han som har fått i oppgave å levere disse pengene, og hva som skjer om han ikke kommer fram i tide, sier Wharton-Rigby til BBC.

- Jeg så bilder av politibilene som eskorterte pengene på motorveien, og man kan se for seg alt som kan skje i en sånn situasjon med for eksempel Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen som han som må redde dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer