Nå vil Gylfi ut

Ingen scorer oftere enn Gylfi Einarsson når han er hjemmefra. Nå er det mulig islendingen reiser fra Lillestrøm for godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNDAL (Dagbladet): I går kveld sendte Gylfi Einarsson Sogndal ned en divisjon, med overbevisende spill. Men han lover ikke å bli i LSK.

-  To mål er bra, men jeg burde klart hat-trick. Det var bare en fantastisk redning som hindret meg i det. Likevel skal vi være svært godt fornøyde med denne seieren. Dette var bare helt herlig. Nå er vi tilbake i godt slag, sier Einarsson.

Han gir ros til hele laget, som etter 0- 4 tapet for ei uke siden, har reist seg bestemt og målrettet.

-  Vi har tatt tak i oss selv. Fra kampen startet merket vi at noe godt var på gang. Det var utrolig deilig å score mål igjen. Nå skal vi ta Lyn på torsdag, og gjøre oss klare for cupfinale på Ullevaal. Vi har fremdeles muligheter for å ta medaljer også, sier tomålsscoreren.

Kan bli Cardiff

Gylfi Einarsson er ikke så sikker på hva framtida vil bringe. Kontrakten med Lillestrøm går ut etter denne sesongen. Bunnlaget i engelsk 1. divisjon, Cardiff, har vist interesse, og hadde visstnok en representant på tribunen på Fosshaugane i går kveld.

-  Jeg vet ikke hva det blir til, men har hørt fra agenten min at flere engelske lag er interessert. I tillegg kommer noen lag fra andre land. England er et bra land å spille i, men Italia er virkelig den store drømmen. Det kan også ende med at jeg blir i Lillestrøm. Jeg er i hvert fall bestemt på å snakke med LSK først om jeg blir i Norge, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer