Nå vil Halfvarsson holde kjeft om Northug

- Skal bite meg i tunga.

LEGGER LOKK PÅ SEG SELV: Calle Halfvarsson (til venstre) forteller at han skal ignorere verbale stikk Petter Northug (til høyre) måtte komme med i oppkjøringen til VM i Falun. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
LEGGER LOKK PÅ SEG SELV: Calle Halfvarsson (til venstre) forteller at han skal ignorere verbale stikk Petter Northug (til høyre) måtte komme med i oppkjøringen til VM i Falun. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Calle Halfvarsson viste i helga at VM-formen er nær. Han tok karrierens første gull i det svenske mesterskapet på 15 kilometer skøyting.

Nå er han klar med en ny strategi i kampen mot Petter Northug og nordmennene i det kommende mesterskapet i Falun.

Der Halfvarsson tidligere har tatt til motmæle mot Northugs verbale stikk og gjort sitt for å fyre opp stemningen, skal han nå holde kjeft.

- Om Petter sier noe, skal jeg la det være. Jeg skal forsøke å bite meg i tunga, sier Halfvarsson til Aftonbladet.

- Jeg tror Petter kommer til å snakke mye, og det virker som om han får energi av det. Men om han begynner med sitt spill og snakk, skal man kanskje droppe å være med på det, fortsetter svensken.

Det står i sterk kontrast til årets sesong hvor begge har slengt med leppa om den andre og deres landslag.

- Nå kommer jeg ikke til å prate altfor mye før start. Det handler om hvem som er den raskeste. Diskusjonen kan vi ta etterpå, fortsetter Halfvarsson.

Forut for OL i Sotsji var det også verbale slagvekslinger mellom Northug og Halfvarsson. Der ble det mye snakk og ingen medaljer for begge. Svensken viser til mesterskapet i Russland når han skal utdype den selvpålagte munnkurven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.