Nå vil han spille fotball igjen

Muskler ingen hindring.

FYLLER MÅLET: Bildet av Tim Wises poserende i dusjen ble spredd på sosiale medier i sommer. Nå ønsker han å trekke på seg trøye. Foto: AFP PHOTO / UWE ANSPACH / Wieses Facebook-side
FYLLER MÅLET: Bildet av Tim Wises poserende i dusjen ble spredd på sosiale medier i sommer. Nå ønsker han å trekke på seg trøye. Foto: AFP PHOTO / UWE ANSPACH / Wieses Facebook-sideVis mer

• Dagbladet i juni: Store ting har skjedd Tysklands VM-keeper

(Dagbladet): 32 år er slett ingen alder for en målvakt.

Det er kanskje slik Tim Wiese tenker. Nå ønsker han å returnere til fotballbanen, han vil mellom stengene igjen.

Kroppsbygger Mannen med 307 bundesligakamper, seks landskamper og EM- og VM-deltakelse for Tyskland byttet tilsynelatende yrke tidligere i år. Han ble kroppsbygger på full tid.

Han ble løslatt fra Hoffenheim-kontrakten i januar og tilbrakte svært mye tid på helsestudio. Resultatet var 118 kg tettpakkede muskler på den 193 cm høye kroppen.

Offisielt hadde han ikke lagt opp, og nå kommer kontrabeskjeden via den tyske avisa Bild. Wiese ønsker igjen å stenge buret, bare en klubb kommer med en kontrakt.

- Jeg vil høre på alle tilbud jeg får. La oss se hva som skjer, sier Wise til avisa.

Han mener kroppsfasongen er forenlig med rollen på streken.

- Jeg har ingen problemer med å komme tilbake. Noen kilo muskler mer er ingen hindring. Med mer kraft er man til og med raskere.

Problemet kan være sluttpakken han mottok fra Hoffenheim. En ny klubb må betale den tilbake til Wieses eksklubb.

Avskjedskamp 32-åringen trakk på seg keeperhanskene i spisslegendens Ailtons avskjedsforestilling i helgen, da Werder Bremens 2004-lag møtte Ailton Allstars.

I den matchen, som du kan se video fra her, fylte Wiese keepertrøya godt. Men han var langt fra den bredeste på banen.

- Jeg regner meg selv som i god form, det gikk bra. Jeg er glad for å være tilbake på banen, og håper det blir flere kamper. Men jeg vet ikke hva som skjer. Realiteten er at jeg har vært lenge ute av bundesligaen, dermed blir det vanskelig, sier Wiese.