Nå vil Husby slåss

BERGEN/OPPDAL/OSLO (Dagbladet): Vebjørn Rodals suksesstrener Kjell Arve Husby etterforskes av politiet for trakassering av unge idrettsutøvere. I går presenterte han deler av sin versjon - og i dag forteller han i Se og Hør om beskyldninger om voldtektsforsøk og om drapstrusler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dagbladet snakket med Kjell Arve Husby seint i går kveld:

- Jeg er veldig glad for at politiet har startet ettterforskning. Det er en stor lettelse for meg. Endelig får jeg noe konkret å forholde meg til, sa Kjell Arve Husby.

- Dessuten gleder jeg meg til å få snakke med noen som har et objektivt forhold til denne saken.

- Har du noen formening om hvordan denne saken har startet? - Det er et veldig godt spørsmål. Jeg aner egentlig ikke hvordan dette har oppstått. Jeg er sliten. Dette har vært en forferdelig belastning for meg og min familie. Og nå i kveld føler jeg et større behov for å snakke med familien enn å snakke med pressen, sa Kjell Arve Husby til Dagbladet.

Husbys historie

I dagens utgave av Se og Hør gir Kjell Arve Husby sin versjon av hva som har skjedd:

Han forteller at det hele startet med at en kvinnelig utøver brøt samarbeidet, ga ham en klem og takket for all hjelp. Han ble sjokkert da han seinere fikk vite at jenta hadde rapportert ham til Fri-idrettsforbundet.

Jenta skal ha hevdet at treneren hadde gjort seksuelle tilnærmelser og forsøkt å voldta henne. Han forteller at saken ikke engang ble politianmeldt, og at han sjøl ikke skjønte hva galt han hadde gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer