VINNEREN: Cecilia Brækhus vant sin 18. tittelkamp mot amerikanske Chevelle Hallbrack lørdag kveld.
Foto: Lars Rønbøg / Scanpix
VINNEREN: Cecilia Brækhus vant sin 18. tittelkamp mot amerikanske Chevelle Hallbrack lørdag kveld. Foto: Lars Rønbøg / ScanpixVis mer

- Nå vil jeg ha det fjerde!

Brækhus forsvarte de tre beltene mot Chevelle Hallbrack. Nå vil hun møte dama som har det fjerde.

Les Referat: Vi vulgte kampen direkte i livestudio!

(Dagbladet): Cecilia Brækhus leverte mot amerikanske Chevelle Hallback og forsvarte sine tre tittelbelter.

Hallback leverte god motstand, og det var på ingen måte noen enkel match for Brækhus.

- En bra kamp, men jeg har mye å jobbe med. Jeg trodde ikke hun slo så hardt som det hun gjorde, men hun slo hardt. Veldig hardt. Det var overasskende, sa Brækhus til Viasat etter kampen.

Nytt støtteapparat Hallback åpnet forsiktig, og overlot initativet til Brækhus for å få inn et kontraslag. Hun fikk inn flere gode slag på Brækhus, og den norske bokse-dronningen fikk blant annet en hevelse på det høyre kinnbeinet.

Cecilias trener Georg Bramowski var ikke tilstede i kveld, og støtteapperatet brukte ikke isen først. Brækhus sier at det var en ekstra utfordring med det nye støtteapparatet.

- Det var litt annerledes. Et nytt team, en ekstra utfordring det. Jeg var litt mer alene i ringen enn det jeg vanligvis er. Derfor er jeg ekstra stolt over kampen i kveld.

- Jeg klarte å holde en bra guard, og gjorde en god kamp. Som sagt har jeg litt å jobbe med fremdeles. Hun var sterk og har masse erfaring.

Vil ha flere belter Det er bare fem uker siden sist Brækhus bokset en proffkamp. Den gang slo hun amerikanske Jill Emery. Hun innrømmet etter dagens kamp at hun var litt sliten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det var litt knapt med tid, og det ble knalltøft i dag. Men det er ikke så lenge siden hun (Hallback) bokset heller, sa Brækhus.

Brækhus forsvarte de tre beltene sine, og nå sikter hun mot det fjerde beltet - IBH-beltet - som New Zealandske Daniella Smith innehar.

- Lyst til å ta belter, og lurer på om hun som har det fjerde beltet er så tøff som Hallback. Jeg tviler på det, sier Brækhus.

- Jeg vil bare ha det! Jeg føler jeg er en bedre motstander og føler jeg burde ha de tre beltene. Vi burde møtes og ha det oppklart om hvem som skal ha det siste beltet.

Hun vil også ha en kamp mot Holly Holm i nærmeste fremtid.

- Snart burde hun komme å banke på døra og be om en kamp. Tror folk går litt rundt og lurer på hva som skjer.

NESESTYVER: Chevelle Hallback får inn et venstreslag på Cecilia Brækhus i løpet av kampen. Foto: Lars Rønbøg / Scanpix
NESESTYVER: Chevelle Hallback får inn et venstreslag på Cecilia Brækhus i løpet av kampen. Foto: Lars Rønbøg / Scanpix Vis mer