Thomas Tuchel var skuffet etter tapet mot Manchester United

- Nå vil jeg hjem og være alene

PSG-trener Thomas Tuchel tok tapet mot Manchester United tungt.

AVGJØRENDE: Manchester United var på vei ut av Champions League, men denne avgjørelsen sendte dem til finalen - og nettet koker. Video: Med tillatelse fra Viasport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS/OSLO (Dagbladet): Manchester United hadde ikke mange sjanser, men er man dødelig effektiv, er det heller ikke mye som skal til. Slik overrasket de også alle med å snu det som i utgangspunktet var en blytung oppgave, og sendte PSG ut av Champions League.

Den omdiskuterte og avgjørende situasjonen skjedde på overtid, da United fikk straffe etter at dommeren benyttet seg av VAR i en hands-situasjon. Resultatet ble et straffespark, som Marcus Rashford banket i nettet.

Diskusjonen raser: Var det virkelig straffe?

- Det som er dumt, er at man ikke har noen klar regel på dette med armen og i hvilken retning man har den. Det er mye som må tolkes i en slik situasjon, og da er det vanskelig å komme fram til et klart svar, sier PSG-trener Thomas Tuchel om situasjonen.

SKUFFET: Thomas Tuchel. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images
SKUFFET: Thomas Tuchel. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images Vis mer

- Føles forferdelig

Han la likevel til at han syntes det var en streng avgjørelse av dommer Damir Skomina.

Alt i alt er Tuchel fryktelig skuffet over at PSG ikke klarte å utnytte at de hadde et soleklart overtak.

- Vi hadde mest ballbesittelse og de beste sjansene. Men vi scoret ikke på sjansene, og klarer ikke å drepe kampen. Vi må bare skylde på oss selv. Det er vår feil at vi ikke klarte å avgjøre tidligere, sier Tuchel til Viasat.

Han fortsetter:

- Nå vil jeg hjem og være alene og ikke snakke, ikke tenke. Hvis motstanderen hadde spilt bedre, ville jeg taklet det. Men i en kamp som denne... Vi ga dem tre mål ut av ingenting. Vi hadde full kontroll hele kampen. Det føles helt forferdelig, sier Tuchel.

Roser Rashford

Solskjær ble naturligvis også spurt om denne situasjonen på pressekonferansen etter kampen.

- Jeg så ikke situasjonen. Jeg har ikke sett videoen. Jeg håper den var rett. Jeg forsøkte å hjelpe dommeren med å roe ned støtteapparatet rundt han, sier Ole Gunnar Solskjær.

Han roser unggutten Marcus Rashfords utførelse av straffen.

- Gutten er fryktløs. Når du er ung, har du ingen frykt. Jeg var ikke sikker på at vi skulle score. Jeg har vært i Molde da vi fikk straffe mot Basel i sluttminuttene, og da bommet vi, sier Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer