Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nå vil jeg spille mer

Ole Gunnar Solskjær (25) tror United-fansen kan vente seg flere solskjærske stunder på Old Trafford. - Jeg er en mye bedre spiller nå enn i min første sesong her, og jeg er i bedre form, sier en offensiv Solskjær dagen etter cuptriumfen.

Én eneste ballkontakt var alt kristiansunderen trengte for å stjele cupforestillingen på Drømmenes teater. I går hyllet engelsk media Ole Gunnar Solskjær som «Superreserve Solskjær». Den tittelen liker hovedpersonen dårlig.

- Jeg vil ikke bli husket som en superreserve. Jeg vil spille mer, sier Ole Gunnar til nyhetsbyrået PA.

Men er rask til å legge til:

- Jeg er lykkelig i United, og jeg ønsker å bli her. Det er stort å være en del av Manchester United.
Spisskonkurransen tar han som en utfordring.

- Dwight Yorke og Andy Cole er i skuddet, og samspillet dem imellom fungerer utmerket. Men jeg gjør alt for å vise at jeg fortjener mer spilletid. Slik situasjonen er nå må jeg ta sjansene når de kommer for å få spille mer, sier Ole Gunnar.

Søknaden han la inn på overtid mot Liverpool kunne ikke vært bedre. Etter drømmeinnhoppet ble han lovet mer spilletid av sjefen. De managerordene - i tillegg til samtalen Ole Gunnar hadde med Alex Ferguson for noen uker siden - gir kristiansunderen tro på en stor framtid i Manchester.

- Både jeg og Alex var fornøyd da vi gikk fra møtet for et par- tre uker siden, forteller Ole Gunnar.

Nå gleder han seg til en United-vår som kan slå alle tidligere årganger. Laget går for gull i serie, cup og Mesterliga. Og har en norsk skarpskytter i storform:

- Jeg vil spille mer, og føler at jeg får flere kamper, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling