Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå vil Knarvik slå tilbake mot Brann

Ble vraket i 2004.

• Dagbladet.no følger alle kveldens kamper direkte - fra klokka 16

(Dagbladet.no:) Sandefjord åpnet veldig bra denne sesongen, men har møtt veggen litt og har bare plukket ett poeng på de tre siste kampene.

I ettermiddag venter nok en tøff oppgave, når serietoer Brann kommer på besøk til Storstadion.

Bergenserne er ubeseiret så langt, men det også Sandefjord - på hjemmebane.

- Beste som kunne skjedd

Kampen er veldig spesiell for Tommy Knarvik. Da de to lagene møttes i kvalifisering til Tippeligaen i 2002, scoret han mot Sandefjord i Bergen. Brann berget plassen og Sandefjord måtte vente på opprykket.

I 2004 forsvant derimot Knarvik fra vestlandshovedstaden.

- Jeg var ikke fornøyd med å være 14. mann på laget, og ga uttrykk for det, sier han til Sandefjords Blad.

EN NY VÅR I SANDEFJORD: Tommy Knarvik sier overgangen til Sandefjord er det beste som kunne skjedd ham. Foto: TORBJØRN BERG
EN NY VÅR I SANDEFJORD: Tommy Knarvik sier overgangen til Sandefjord er det beste som kunne skjedd ham. Foto: TORBJØRN BERG Vis mer

Dermed gikk turen først til Bryne og så til Sogndal, før han i vinter kom til hvalfangerne i Vestfold.

- Det er det beste som kunne skjedd meg karrieremessig. Avslutningen i Brann var ikke særlig hyggelig, så det er klart jeg har en drøm om å senke dem, sier Knarvik.

Sæternes og Miller på benken

Han vil ikke avsløre noe, men forteller at han kommer til å feire en eventuell scoring med «noe lurt».

- Vinner vi mot Brann blir det min største triumf siden jeg spilte A-kamp for Leeds i FA-cupen mot Portsmouth.

Sier Knarvik, som sammen med Fredrik Kjølner har vært Sandefjords mest stabile spiller så langt. Begge har 5,5 på Dagbladets spillerbørs. Der ligger de på en delt 4. plass - bare slått av Veigar Pall Gunnarsson (Stabæk), Charlie Miller (Brann) og Per Nilsson (Odd).

Bergenserne kommer trolig til å starte med Bengt Sæternes på benken i ettermiddag. Han har ikke vært i godt, gammelt superslag i det siste, og i går ble Migen Memelli drillet i Sæternes\' posisjon.

- Vi får se. Jeg er i hvert fall klar, sier albaneren til bt.no.

Nå vil Knarvik slå tilbake mot Brann

I formiddag bestemte også Mons Ivar Mjelde seg for å starte med Martin Knudsen i stedet for publikumsfavoritten Charlie Miller.

- De to spillerne jeg har tatt ut har sett litt slitne ut i det siste, men er aktuelle for innhopp. Og jeg vil ha dem 100 prosent friske til 16. mai-kampen, sier Mjelde til TV 2.

BERGET PLASSEN. Petter Furuseth Olsen og Tommy Knarvik sørget for at Brann behold plassen i Tippeligaen i 2002, på Sandefjords bekostning.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media