VIL INN I FIFA: Diego Armando Maradona ser sitt snitt til å bli en del av FIFAs toppledelse etter de siste skandalene. Foto: AP / Raad Adayleh / NTB Scanpix
VIL INN I FIFA: Diego Armando Maradona ser sitt snitt til å bli en del av FIFAs toppledelse etter de siste skandalene. Foto: AP / Raad Adayleh / NTB ScanpixVis mer

Nå vil Maradona inn i FIFAs toppledelse

Som visepresident.

Diego Maradona tror han har gode muligheter til å bli visepresident i FIFA om prins Ali Bin al-Hussein blir øverste sjef.

Den argentinske superstjernen har lenge vært en av Sepp Blatters største motstandere. Nå ønsker Maradona selv å bli en av fotballens mektigste menn.

- Jeg gode muligheter for å bli visepresident i FIFA om prins Ali blir valgt som president. Får jeg jobben, vil jeg få orden på dem alle.

Det sa Maradona nylig i et fotballprogram på den argentinske TV-kanalen America.

- Blatter var redd VM-legenden, som var landslagssjef for Argentina mellom 2008 og 2010, hevder Sepp Blatter gikk av som president fordi han var redd for FBI og sveitsisk politi.

- Han fryktet å forlate FIFA i håndjern, sa Maradona, som mener prins Ali er favoritt til å bli FIFAs neste president.

Langet ut mot fotballprofiler Den frittalende 54-åringen langet også ut mot UEFA-president Michel Platini og Luis Figo, som selv ønsker å bli FIFA-sjef.

- Jeg respekterer Figo, men hans ord er ikke til å stole på, sa Maradona.

Forrige gang argentineren hadde en rolle innenfor fotballen var da han var spirituell trener for fjerdedivisjonslaget Deportivo Riestra, ifølge The Guardian.

(NTB)