<strong>GIKK TIL VÅLERENGA:</strong> Stabæk og Vålerenga er anmeldt til NFFs domsutvalg for avtalen omkring Veigar Páll Gunnarsson. Denne uka har det kommet fram at også Rosenborg diskuterte en liknende avtale med Stabæk før Gunnarsson ble solgt til Vålerenga. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
GIKK TIL VÅLERENGA: Stabæk og Vålerenga er anmeldt til NFFs domsutvalg for avtalen omkring Veigar Páll Gunnarsson. Denne uka har det kommet fram at også Rosenborg diskuterte en liknende avtale med Stabæk før Gunnarsson ble solgt til Vålerenga. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer

Nå vil påtalenemnda se nærmere på RBKs rolle

- Har funnet det nødvendig å be om tilleggsinformasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Påtalenemnda i Norges Fotballforbund vil likevel ha mer informasjon fra Rosenborg i Veigar Páll Gunnarsson-saken, melder NRK.

- Vi har på bakgrunn av de opplysningene som er kommet fram i mediene funnet det nødvendig å be om tilleggsinformasjon om Rosenborgs rolle i saken. Klubben har fått frist til kontortiden er slutt fredag, sier leder i påtalenemnda, Egil André Berglund, til NRK.

I dag innrømmet Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun, at han visste om Stabæks videresalgsavtale med Nancy da trønderne la inn et kunstig bud på Veigar Páll Gunnarson.

Det ga Stabæk muligheten til å snyte franskmennene for et millionbeløp.

<strong>BEKLAGET:</strong> Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun beklaget at han gikk med på å diskutere avtalen Stabæk foreslo.Foto: Ole-Morten Johansen, Dagbladet
BEKLAGET: Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun beklaget at han gikk med på å diskutere avtalen Stabæk foreslo.Foto: Ole-Morten Johansen, Dagbladet Vis mer

- Jeg har lyst til å si at jeg er lei meg for at jeg gikk med på en slik fordeling. Det skulle ha ringt en bjelle, og det gjorde det ikke, sier Hoftun til Adresseavisen.

Egil André Berglund i Påtalenemnda vil ikke gå nærmere inn på om de var klar over at Rosenborg visste dette.

- Jeg vil ikke kommentere dette mer enn at vi har gjort rede og har kjennskap til korrespondansen mellom partene i forhandlingsrunden.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer