Nå vil Rosenborg lære av Brann

For å «komme fryktelig tilbake».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): På et Adresseavisen-spørsmål om hvorfor spillere som kommer fra Rosenborg er for dårlig trent, svarer sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen sånn:

- Jeg får ta det til etterretning. Jeg er mer opptatt av å si at om vi skal oppnå videre suksess, må vi ha en inderlig evne til å unne andre suksess. Og det Brann har gjort, skal vi ta lærdom av.

Slik Rosenborg har vært det for Brann til nå, blir Brann altså en inspirasjonskilde for Rosenborg når trønderlaget nå «skal komme fryktelig tilbake,» slik Eggen uttrykker det.

Nettopp derfor innebærer det ikke nødvendigvis at klubben finner på noe helt nytt når den nå vender blikket og notatblokka mot Bergen.

Mye handler om «å finne seg sjæl», noe rødtrøyene har vært flinkere til enn RBK denne sesongen.

- Utenfra ser det ut at de har vært tro mot stilen sin. De angriper sidekorridorene med spissene, de har en veldig avklart rolle for Martin Andresen, de har fått skikk på forsvarsspillet og de har - slik vi hadde før - evnen til å vinne de kampene som er jevne og står og vipper. De kommer igjen og igjen og har en tro på egen kollektiv dyktighet, sier Eggen til adressa.no om hva han kan lære av Mons Ivar Mjeldes suksesslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer