VIL TIL CHELSEA: Luka Modric ønsket ikke å være med da Tottenham i går tapte 0-3 borte mot Manchester United. Foto:  (AP Photo/Themba Hadebe)
VIL TIL CHELSEA: Luka Modric ønsket ikke å være med da Tottenham i går tapte 0-3 borte mot Manchester United. Foto: (AP Photo/Themba Hadebe)Vis mer

Nå vil Spurs gi Modric ny kontrakt

- Jeg er sikker på at han blir, sier Redknapp.

Tottenham-manager Harry Redknapp nekter for at Luka Modric vil få gå til Chelsea og avslører at kroaten blir tilbudt ny kontrakt så snart overgangsvinduet stenger.

Redknapp snakket om midtbanespilleren, som ønsker seg bort fra Spurs, etter at klubben serieåpnet med å tape 0-3 for Manchester United mandag. Modric har lenge vært ønsket hos Tottenhams byrival Chelsea og har innrømmet offentlig at han ønsker seg til Stamford Bridge.

Men etter et møte med Tottenhams formann Daniel Levy i juli fikk Modric beskjed om at en overgang ikke blir noe av. Ifølge engelske medier har Chelsea tilbudt 270 millioner kroner for å sikre seg midtbanespilleren, som ikke var med i Spurs' tropp på Old Trafford mandag. Harry Redknapp mente dette skyldtes at kroaten ikke var mentalt innstilt på å spille, men fastholdt at han kommer til å fortsette på White Hart Lane.

- Klubbformannen har sagt at han vil se på kontrakten hans om en måned eller to. Vi ønsker å beholde ham. Formannen har uttalt at han ikke skal noen steder, og det vil bli veldig vanskelig for ham å gå tilbake på det, sa Redknapp.

Spurs-manageren la til at det ikke er noe poeng i å selge sent i overgangsvinduet fordi det da er enda vanskeligere å få inn erstattere.

- Dette har vært et problem, men forhåpentligvis blir dette løst, han blir, og vi kan komme oss videre. Vi ønsker å beholde ham og forsterke med en spiller eller to. Jeg er sikker på at han blir, fastslo Redknapp.

Den tidligere Portsmouth-, Southampton- og West Ham-manageren mener Modric er forvirret, men at han aldri har skapt problemer for noen tidligere.

- Noen spillere klarer ikke å håndtere slike ting. De sier de vil lage bråk hvis de ikke får dra. Jeg kjenner spillere som har gjort det. Men han ville aldri skapt problemer, og jeg tror bare han er forvirret, sa Redknapp, før han kom med noen innrømmelser:

- Helt ærlig, han ville dra. Han fikk et tilbud og så muligheten til å tjene penger et annet sted. Han har ikke hatt den rette innstillingen, men vi kan ikke fortsette slik. Vi er nødt til å få ham på banen.

(NTB)