Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå vil Svennis bestemme

- Rooney er skadefri.

(Dagbladet.no): I går fikk Wayne Rooney klarsignalet til å spille VM-fotball.

I dag er Sven Göran Eriksson klar på at det er Rooney selv og Svennis som nå avgjør hvor mye VM-fotball Rooney vil spille.

- Den gode nyheten fra i går er at Rooney er skadefri, og nå blir det opp til oss å få ham klar til kamp. Jeg er villig til å høre på en spesialist vi eller Manchester United ønsker å ta inn, sier Svennis til TheFA.com.

Uenighet

Men den engelske landslagssjefen og Rooneys klubb, Manchester United, har vært noe uenige i bruken av Rooney. I dag meldte United på sitt eget nettsted at Rooney ikke vil spille i gruppespillet.

Men den avgjørelsen vil Svennis nå ta sammen med Rooney selv.

- Jeg er villig til å lytte, og professor Wallace(United-anbefalt spesialist i ortopedi red.anm) vil gi beskjed når Rooney er klar til kamp. Men det siste ordet i denne saken har Wayne og jeg i fellesskap.

Og Eriksson understreker at han selvfølgelig ikke vil gamble med juvelens helse.

SNART KLAR:Wayne Rooney har fått klarsignal for VM-spill, og nå vil Svennis bestemme når Rooney er på banen. Foto:AP/SCANPIX
SNART KLAR:Wayne Rooney har fått klarsignal for VM-spill, og nå vil Svennis bestemme når Rooney er på banen. Foto:AP/SCANPIX Vis mer

- Jeg er ansvarlig

- Jeg gjør dette i beste interesse for Rooney selv, det engelske laget og 40 millioner engelske fans. Jeg er ansvarlig, og nå ønsker jeg ikke å snakke mer om Rooneys fot før han skal spille.

Et annet spørsmålstegn før kampen mot Paraguay lørdag er Steven Gerrard. Han sliter med en vond hofte og rygg, og anslo etter trening i dag at sjansen for at han spiller er 50%, skriver BBC.

•Din kommentar: Bør England gamble med Rooney?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling