Nå vil Tevez til Real Madrid

Men intet bud fra Spania.

(Dagbladet.no): For knappe tre uker siden ønsket Carlos Tevez seg til Inter for å spille sammen med et kobbel av argentinske verdensstjerner. Da de italienske seriemestrene ga spissen en knapp svarfrist, takket 23-åringen høflig nei.

Nå frir han istedet til Real Madrid.

- Jeg vil gjerne spille for Real Madrid, men det er ikke kommet noe bud. Jeg har ikke hørt noen ting fra Madrid, sier Tevez i følge Sportinglife.

Og det spørs om så mye skjer, all den tid Real Madrid står uten trener. Fabio Capello ledet Real Madrid til et etterlengtet seriegull, men fikk nylig beskjed om at han ikke er ønsket med videre.

Carlos Tevez har vært brennheit på overgangsmarkedet etter at han nærmest på egenhånd sikret West Ham ny Premier League-kontrakt i vår. Engelske giganter som Chelsea, Manchester United og Liverpool skal også ha vært interessert i den råsterke driblefanten, men ser nå ut til å velge andre løsninger i jakten på angreps-forsterkninger.

Tevez er for tiden opptatt med Copa America-spill for Argentina. Forhåndsfavoritten åpnet torsdag med å slå USA 4-1.

MELDING FRA BASSENGKANTEN: West Hams Carlos Tevez sier han gjerne vil spille for Real Madrid den kommende sesongen. Her slapper han av ved bassenget i Venezuela sammen med Roberto Ayala(til venstre)og Juan Veron(til høyre). Foto: LAUTARO CANO/EPA
MELDING FRA BASSENGKANTEN: West Hams Carlos Tevez sier han gjerne vil spille for Real Madrid den kommende sesongen. Her slapper han av ved bassenget i Venezuela sammen med Roberto Ayala(til venstre)og Juan Veron(til høyre). Foto: LAUTARO CANO/EPA Vis mer
<B>ETTERTRAKTET:</B> Carlos Tevez scorer her 4-1-målet for Argentina i kampen mot USA torsdag.