Nå vil Yaya Touré bli i City likevel

- Vil bli så lenge som mulig.

BLIR: Yaya Toure var fornærmet over at ingen i City gratulerte ham med dagen i mai. Nå sier han imidlertid at det ikke stemmer at han ønsker seg bort. Foto: Jon Super, AP / NTB Scanpix
BLIR: Yaya Toure var fornærmet over at ingen i City gratulerte ham med dagen i mai. Nå sier han imidlertid at det ikke stemmer at han ønsker seg bort. Foto: Jon Super, AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City-stjernen Yaya Touré har blitt linket til blant annet PSG etter at han virket misfornøyd med klubben etter sesongen, men midtbanespilleren sier han ikke skal bort.

Det var like etter at City hadde sikret seriegull mai at Touré beskyldte klubben for å ikke ha gratulert ham med dagen på skikkelig måte da han fylte 31 år 13. mai.

Etter de merkelige uttalelsen ble det spekulert i om at han enten ville ha ny, forbedret kontrakt eller en overgang til franske Paris St. Germain, men fredag avviser han exit-ryktene i et intervju med Sky Sports.

- Det har vært mange spekulasjoner, men de har alltid vært gode mot meg og familien min. Jeg kan si at jeg skal respektere kontrakten min og bli så lenge som mulig. Jeg tenker ikke på skriveriet om at jeg skal bort. Fansen skal vite at jeg gleder meg over å bli, og at jeg ser fram mot neste sesong, sier han.

Touré har vært en kjempehit i City siden overgangen fra Barcelona i 2010. Han har vunnet to ligagull med klubben.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer