VIL STYRE: Zlatan Ibrahimovic (30) kan tenke seg å bli trener etter at fotballkarrieren er over. Det sier svensken i et intervju med Aftonbladet. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
VIL STYRE: Zlatan Ibrahimovic (30) kan tenke seg å bli trener etter at fotballkarrieren er over. Det sier svensken i et intervju med Aftonbladet. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Nå vil Zlatan bli trener

Forsøker allerede å kontrollere Milan-trener Massimiliano Allegri.

Zlatan Ibrahimovic (30) kan tenke seg å bli trener etter at fotballkarrieren er over.

Det innrømmer den svenske Milan-spissen overfor Aftonbladet.

- Jeg husker at Henke Larsson da han var aktiv. Han sa at han aldri ville bli trener. Nå er han blitt det likevel. Det er fullt mulig at jeg også blir det, men vi får se, uttaler Ibrahimovic i et intervju med avisen.

30-åringen har den siste tiden blant annet gjort seg bemerket med å sende instruerende meldinger tilbake til sin egen trener i Milan.

Ibrahimovic skal ha bedt Milan-trener Massimiliano Allegri om å holde munn i en Serie A-kamp like før jul. Allegri skrek ut i frustrasjon over spillernes manglende press på motstander Cagliari, men fikk da beskjed om å roe seg ned av den svenske landslagskapteinen.

- Iblant må han roe oss ned, og noen ganger må vi roe ned ham. Dette var ikke noe uvanlig. Om vi ikke gjør dette, kan han sende ut signaler som kan gjøre oss urolige, sa Ibrahimovic i et TV-intervju etter Cagliari-kampen.

Kanskje er den erfarne angriperen allerede i ferd med å forberede seg på en framtid som trener.

(NTB)