Nå viser Gro Marit muskler

Mer muskuløs enn noen gang håper Gro Marit Istad Kristiansen (26) at den råsterke kroppen skal få henne tilbake i verdenstoppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Åpningshelga her på Beitostølen startet ikke lovende, med 20. plass på torsdagens sprint og 37. plass på jaktstarten lørdag. Men på stafetten i går viste 26-åringen litt av potensialet som bor i den råsterke kroppen:

Med fin fart i sporet og totalt to ekstraskudd gikk hun Norge opp fra 11. til 6. plass på sin andreetappe - og var etterpå lettet over å ha fått tilbake den gode følelsen.

-  Jeg er blitt mye sterkere siden i fjor. Det gir meg selvtillit både i sporet og på skytinga, sier Gro Marit Istad Kristiansen til Dagbladet.

Unngått skader

Overfor Dagbladet spenner hun musklene som er et resultat av tre ukentlige økter i styrkerommet det siste året, sammen med hennes styrketrener Fred Koch. Tidligere i sommer lot hun seg avbilde i studio med tydelig vaskebrett på magen. De bildene har fotograf Svein Bringsdal solgt til Se og Hør for en god slump penger.

-  Treneren min mente jeg var i så god form at jeg burde få tatt bilde av det.

-  Den gode fysikken hjelper meg både i sporet og på standplass. Jeg blir ikke så fort sliten og har muskler til å gå teknisk riktig selv når jeg begynner å gå tom. Og så er det lettere å skyte når man er godt trent, jeg klarer å holde stillingen lenger, sier Gro Marit Istad Kristiansen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer