Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå viser Johaug fram kjæresten

Dro til høyden etter Tour de Ski.

KJÆRLIGHET:  Therese Johaug bekreftet i november at hun har blitt kjæreste med roeren Nils Jakob Hoff. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KJÆRLIGHET: Therese Johaug bekreftet i november at hun har blitt kjæreste med roeren Nils Jakob Hoff. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Mange ble muligens skuffa da skistjerna Therese Johaug i slutten av november bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste.

Kjærligheten blomstrer til de grader - noe bildet Therese Johaug la ut av seg selv og kjæresten i natt viser.

Ved bildet skriver løperen fra Dalsbygda følgende:

- Bergensk kiler i øret #SeiserAlm #avkobling #winterwonderland #smileandshine

Det var «God Kveld Norge» som først omtalte paret - før 26-åringen selv bekreftet overfor norsk presse at hun hadde funnet tonen med roeren Nils Jakob Hoff.

Bekreftet - Ja, vi er kjærester. Men jeg har ingen kommentar utover det. Jeg er ikke så glad i å kommentere privatlivet mitt i offentlige medier, sa Johaug om forholdet i november.

Bergensk kiler I øret?#SeiserAlm #avkobling #winterwonderland #smileandshine? Et bilde publisert av Therese (@johaugtherese) Jan. 17, 2015 at 2:50 PST

Bekreftelsen kom etter at Johaug hadde gått et ellevilt løp i Kuusamo, hvor hun knuste Marit Bjørgen med 42 sekunder.

Nils Jakob Hoff fra Bergen ble verdensmester i Sør-Korea i 2013, og havnet på 7. plass under OL i London i 2012.

Han og resten av eliten innen norsk roing er for tiden på høydesamling i italienske Seiser Alm.

Flere av eliteutøverne fikk med seg den avgjørende etappen av Tour de Ski - opp monsterbakken i Val di Fiemme.

Dro til kjæresten Roer Olav Tufte fortalte i etterkant av etappen hvordan han hjalp kompisen Martin Johnsrud Sundby til å motivere seg i forkant av avslutningsetappen, og hvordan han hjalp han på vei opp bakken.

Therese Johaug kapret andreplassen bak Marit Bjørgen i Tour de Ski. Deretter reiste hun til kjæresten i Seiser Alm, etter at siste etappe var unnagjort for en uke siden.

I høyden forbereder hun seg til NM på Røros og VM i Falun, forteller landslagssjef Vidar Løfshus.

- Hun er der på privat initiativ, men kommer hjem i god tid før NM.

Seiser Alm er et av skjijentenes favorittsteder i Mellom-Europa, hvor de legger ned mange treningstimer iløpet av et år. Etter NM på Røros i slutten av januar, drar de løperne som er tatt ut til VM på samling i de italienske alper.

Også Marit Bjørgen, Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby står over verdenscupen denne helga. Men som svært gode stedfortredere, ga Ingvild Flugstad Østberg og Tomas Northug det norske folk mer enn nok å juble for i går.

Les også:
Mens dronninga var borte, danset prinsessa på bordet

Lillebror Northug lot tårene trille etter sin første verdenscupseier