Nå vurderer Olsen å forlate Viborg

Fordi trener Anders Linderoth fikk sparken.

• Les også: Furuseth Olsen får skryt for god sesonginnledning

Petter Furuseth Olsen er så misfornøyd med at trener Anders Linderoth ble sparket fra Viborg at han ønsker seg bort fra klubben.

- Linderoth var den viktigste årsaken til at jeg gikk til Viborg. Derfor føles det dumt at det er slutt for ham, sier Furuseth Olsen til Ekstra Bladet.

Stakk fra Stabæk

Han legger ikke skjul på at han kan være på vei bort fra den danske klubben allerede i vinterpausen.

Han gikk til Viborg fra Stabæk i slutten av juni. Furuseth Olsen kom aldri inn i miljøet i Bærum-klubben, og det toppet seg da han gikk ut og sa han følte seg truet av Daniel Nannskog.

God sesong

Etter at han kom til Viborg har han spilt med stor suksess og vært en av klubbens få lyspunkter.

NYTT KLUBBSKIFTE? Petter Furuseth Olsen, her i Hammarby-drakt i fjor, antyder at han kan komme til å forlate danske Viborg. Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX
NYTT KLUBBSKIFTE? Petter Furuseth Olsen, her i Hammarby-drakt i fjor, antyder at han kan komme til å forlate danske Viborg. Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX Vis mer

- Viborg-ledelsen vet veldig godt at jeg kom hit kun for å spille under Anders Linderoths ledelse. Det kommer jeg ikke til å gjøre de neste tre kampene, men så blir det til at jeg kommer til å bruke vinterpausen til å tenke på hva jeg vil, sier han til den danske avisen.

(NTB)