Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå vurderer Sky søksmål etter skandale-påkjørsel

- Vi diskuterer det med arrangøren, sier Sky-sjefen.

VURDERER Å SAKSØKE: Team Sky vil muligens gå rettens vei mot TV-selskapet som ødela for Juan Antonio Fletcha på søndagens etappe i Tour de France. Foto:AP Photo/Laurent Rebours
VURDERER Å SAKSØKE: Team Sky vil muligens gå rettens vei mot TV-selskapet som ødela for Juan Antonio Fletcha på søndagens etappe i Tour de France. Foto:AP Photo/Laurent Rebours Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Edvald Boasson Hagens sykkellag Sky vurderer å gå rettens vei mot TV-selskapet som kjørte ned Juan Antonio Flecha under Tour de Frances 9. etappe.

- Vi diskuterer det med arrangørene av Touren. Vi må få på plass fakta, deretter vil vi vurdere om det er riktig å ta det videre til retten, sa Sky-manager Dave Brailsford på rittets hviledag mandag.

Han la til at han synes arrangørene har reagert riktig og vist en god holdning etter den skandaløse påkjørselen som sendte Flecha og Vacansoleil-rytter Johnny Hoogerland i bakken.

ULYKKE:Johnny Hoogerland og Juan Antonio Flecha ble meid ned av en TV-bil. Fioto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
ULYKKE:Johnny Hoogerland og Juan Antonio Flecha ble meid ned av en TV-bil. Fioto: AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE Vis mer

- Vi samarbeider fint bak lukkede dører, sa Brailsford.

Bilen og sjåføren bak uhellet, tilhørende en fransk TV-kanal, er begge utestengt fra rittet.

Hoogerland ble verst rammet av de to syklistene og måtte sy 33 sting etter møtet med et piggtrådgjerde. Flecha fikk en skade i albuen, men har ingen brudd. Også han måtte sy på sykehus, og det er ennå usikkert hvorvidt han starter den 10. etappen tirsdag.

SKY-SJEF: Team Skys Dave Brailsford Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SKY-SJEF: Team Skys Dave Brailsford Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

- Han har ikke syklet i dag. Vi får se i morgen om han er klar til å starte, sa Brailsford.

(NTB)