Her er Norges komplette VM-tropp til Doha

NÅ: Warholm påmeldt til to VM-distanser

Men Karsten Warholm har fortsatt ikke bestemt seg for om han løper begge distansene hvor han er påmeldt.

PÅMELDT TIL TO VM-ØVELSER: Karsten Warholm holder liv i muligheten for å løpe to VM-distanser i Doha. Avgjørelsen om han gjennomfører det, tar han først under mesterskapet. Foto: Foto: Walter Bieri/Keystone via AP
PÅMELDT TIL TO VM-ØVELSER: Karsten Warholm holder liv i muligheten for å løpe to VM-distanser i Doha. Avgjørelsen om han gjennomfører det, tar han først under mesterskapet. Foto: Foto: Walter Bieri/Keystone via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har ikke bestemt meg om jeg skal doble i VM ennå. Jeg bestemmer meg mest sannsynlig etter 400 meter hekk-finalen i Doha, sa Karsten Warholm til Dagbladet for to uker siden på spørsmål om han kom til å stille opp også på 400 meter flatt.

Sunnmøringen er nå påmeldt til både 400 meter hekk og flatt. Det kommer fram i pressemeldingen fra Norges Friidrettsforbund i presentasjonen av VM-troppen (som du kan se nedenfor).

Til Dagbladet opplyser toppidrettssjef Erlend Slokvik at Warholm fremdeles ikke har bestemt seg for om han løper begge VM-distansene, men sunnmøringen er i hvert fall påmeldt til begge øvelsene og har muligheten til å doble, slik han gjorde i EM i Berlin.

- Han er påmeldt til begge, så blir det tatt en avgjørelse der nede om han kommer til å løpe begge distansene. Vi meldte ham på så han hadde muligheten, sier Slokvik til Dagbladet.

- 400 meter hekk er prioritet én. Så handler det egentlig bare om å se om det er noen krefter igjen etter det, forteller han.

Forsøket til den flate 400 meteren starter dagen etter finalen i 400 meter hekk, så det kan bli en stor belastning. Warholm vil se an og kjenne etter før han bestemmer seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer