Nadé ville spise seg vekk fra Hearts

La på seg 28 kg.

(Dagbladet.no): Europeisk fotball har sett nok av fotballspillere som har forsøkt å tvinge fram et klubbskifte i løpet av en hektisk overgangssommer.

Få, om noen, har imidlertid gått like kreativt til verks som Hearts-spissen Christian Nadé.

Franskmannen innrømmer nå å ha fråtset i fet mat for å gjøre seg lite attraktiv for Edinburgh-klubben.

Ifølge Hearts-manager Csaba Laszlo veide Nadé 108 kilo da ungareren overtok klubben i sommer, og selv om spissen selv nekter for sjefens vektanslag, er han både flau og skamfull over egen oppførsel.

- Det var kanskje en del av meg som ønsket å gjøre dette. Kanskje mistet jeg litt fokus. Da jeg kom hit tok jeg for lett på å spille i Skottland etter å ha spilt i Premier League. Det var galt av meg. Jeg mistet konsentrasjonen og det gikk bare nedover og nedover. Mot slutten av forrige sesong spilte jeg dårlig og uten selvtillit, noe som gjorde det vanskelig for meg å komme tilbake til Hearts, så kanskje ønsket jeg å komme meg bort, sier en spak Nadé ifølge Sporting Life.

- Jeg gjorde mange feil da jeg prøvde å tvinge i stand en overgang. Nå vil jeg bevise at jeg har lært og at supporterne skal anerkjenne at jeg er en god fotballspiller, avslutter den franske 24-åringen.

Nadé ville spise seg vekk fra Hearts
FØR FETEKUREN: Hearts-spiss Christian Nade veier normalt 80 kilo som her mot Rangers og Steven Whittaker. I sommer forsøkte han å fete seg opp til en vekt som skulle tvinge fram et salg. Foto: Reuters/Scanpix
FØR FETEKUREN: Hearts-spiss Christian Nade veier normalt 80 kilo som her mot Rangers og Steven Whittaker. I sommer forsøkte han å fete seg opp til en vekt som skulle tvinge fram et salg. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer